2777
2789
عنوان

شوهرم اول خانوادش براش مهمن بعد من کاراش رو مغزمه

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 70 پست
مثلا نمیره براش ی چیپس بخره با یه پلاستیک بزرگ میارتش خونه یه مدت برا خودم خوراکی میخرید میذاشتم تو ...

نه خب عزیزم اینطور واقعا حق داری تهش هر چند دفعه یبار، ی پلاستیک خوراکی بالای ۵۰۰ میشه باید شرایط خودتونم در نظر بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زیادی سخت میگیریاینجوری زندگی فقط برات جنگ اعصابه

دوست دارم الویتش فقط من باشم ولی اینجور  نیست  رفتاراش تو حمع زننده هسن   وقتی خونه ایم خودش نشسته میگه اب بیار میوه بیتر برام چای بریز خب انجام میدم میگم جلو خانوادش ازم درخاست میکنه سبکش نکنم   حالا خدا نکنه من چیزی ازش بخام  محل نمیده بهش گفتم برام اب میاری به خنده گفت نه و واقعا نیورد دوساعت بعدش بهم گفت  کیفمو از اتاق میاری گفتم نه عزیزم   وقتی جلو خانوادت ازت اب میخام مبگی نه سبکم میکنی از این به بعد منم سبکت میکنم خودت کاراتو بکن چلاق نیستز

عزیرم اینم بی معنیه هربار هربار درستش نیست

من حس میکنم از همین دوران عقد با شوهرت اختلاف هات زیاده مطمئنی میتونی باهاش خوشبخت بشی؟

نباید اینجوری باشه 

من گاهی تاپیک هاتو میخونم دوستم 

حالا یه کیک و یه آبمیوه واسه بچه میخریدی فک کن صدقه دادی دل بچه شاد میشد چرا بعضیاتون قلبتون از سنگخ،بعدشم سر فیلم دیدن که آدم دعوا نمیکنه اون گفت من اکثر فیلمارو دیدم تو هم میگفتی منم دیدم میزاشتی شوهرت انتخاب بکنه خودت بعدا علفزار میریختیم فلش نیگاه میکردی

من حس میکنم از همین دوران عقد با شوهرت اختلاف هات زیاده مطمئنی میتونی باهاش خوشبخت بشی؟نباید اینجوری ...

نمیدونم کلا اخلاقاش برام عجیبه  مثلا صبح  جایی کار داشتم  یهو از خاب پریدم هرچی دنبال گوشیم گشتم پیداش نکردم هی به شوهرم میگم ساعت چنده میگه ۱ ظهر بهش میگم عزیزم میشه بگی ساعت چنده جواب نمیده فهمیدم داره چرت میگه دوباره خلبیدم گوشیم الارم زد از خاب پریدم میگم ساعت چنده دوباره دری وری جواب میده  ۲ ظهز میگم گوشیمو بده پیگه گوشیت دستم نیست  دیگه عصبی شدم بهش گفتم یعنی عقلت نمیکشه اول صبح شوخی مسخره نکنی واقعا بیشعوری   گوشیمم زیر بالششت قایم کرده بود نمیذاشت ساعتو ببینم بعد میگه تو بی جنبه ای خاستم شوخی کنم🤐

حالا یه کیک و یه آبمیوه واسه بچه میخریدی فک کن صدقه دادی دل بچه شاد میشد چرا بعضیاتون قلبتون از سنگخ ...

ببین این خانم از این حرصش گرفته که هربار این اقا باید ۴۰۰ هزار تومن برای این بچه خرید کنه اونم توی این وضعیت اقتصادی و اینکه خودش همش مراقب جیبشه!!!یکبار دوبار که نیست.

بعدم به نظرم شوهرش زیادی داره حساسیت نشون میده خواهرش گفته من همه رو دیدم خب دیده که دیده قرار نیست چون اون دیده بقیه بشینن درو دیورا نگاه کنن که.

زیادی طرف خانوادشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین این خانم از این حرصش گرفته که هربار این اقا باید ۴۰۰ هزار تومن برای این بچه خرید کنه اونم توی ا ...

اره اینم حرفیه حالا برادرزاده که نخورده نبست نباید عادتش بدن واقعا همون فیلم میزاشت نگیا میکردن میگفت زنم ندیده چقدر چندش که چسبیده به خاهرش هی مارال مارال میکنه

حالا یه کیک و یه آبمیوه واسه بچه میخریدی فک کن صدقه دادی دل بچه شاد میشد چرا بعضیاتون قلبتون از سنگخ ...

یادش دادن هربار براش خوراکی بخرن این حرکت تو کت من نمیره من اگر بچه خودم بود اجازه همچبن کاریو نمیدادم روش تربیت غلطه من اصلا لزوم نمیبینم هررزو خوراکی بخرم حتی در حد ابمیوه  حالا هفته ای یه بار دوبار اشکال نداره  نع اینکه یه جوری یلدش دادن هررزو خوراکی شوهرم براش بخره اگرم نخره دهنش  تا ته بازه  

اره اینم حرفیه حالا برادرزاده که نخورده نبست نباید عادتش بدن واقعا همون فیلم میزاشت نگیا میکردن میگف ...

واقعا بعضی مردا از اونور بوم میفتن دلت میخواد خفشون کنی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر