2777
2789
عنوان

شوهرم اول خانوادش براش مهمن بعد من کاراش رو مغزمه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 70 پست

خب صادقانه باهاش در مورد وضعیت اقتصادیتون صخبت کن.  بگو الان توان مالیشو نداریم.  یا من فلان وسیله رو نیاز دارم اگه این ولخرحی ها نبود میتونستم بخرم ولی به خاطر بچه ای که ما مسئولش نیستیم زندگیمون سخت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا یه خوراکی کوچیک میخریدی دیگه مطمئنم شوهرت فهمیده از عمد نخریدی از طرفی حالا یه فیلم دیگه میدیدی ...

عزیزم اینکه یکبار پیش بیاد با همیشه فرق داره.

وقتی هم چیزی عادت بشه نمیشه عوضش کرد.

ببخشید رو پیامت ریپ میزنم تو موقعیت مشابه بودم و دیدم که چقدر حرص ادمو در میاره وقتی زیاد از حد بها میدن به خانواده خودشون و ادم رو سنگ روی یخ میکنن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

هر دفعه ۳۰۰ ۴۰۰ با فاصله کم آره زیاد

مثلا نمیره براش ی چیپس بخره  با یه پلاستیک بزرگ میارتش خونه یه مدت برا خودم خوراکی میخرید میذاشتم تو اتاق شوهرم هرزگاهی هوس میکردم میخوردم اوناهم میداد برادر زادش ی بار بهش گفتم محض رضای خدا چیزایی که میخری برام میذاری تو اتاق  یه بارم بذواقعا خودم بخورم  به اسم من میخری ولی به کام کسی دیگه هست

نفسش از جای گرم بلند میشه من براخودم یه چیزی میخرم هی بالا پایین میکنم گرون نشه

ببین بشین با سوهرت نرف بزن بگو من خودم قتاعت میکنم تا پول کم نیاریم یه سری چیزا رو نمیخرم تا پولمون کمتر خرج بشه اونویت تو اینجوری میکنی

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...