2777
2789

بخدا از صدای پا استرس و تپش قلب و بدن لرزه میکیرم نمیدونم بدونین چی میگم یا نه از ساعت10پا میشن اینا بکوب صدای پاشون میاد تاااا ساعت 12شب نه خواب روزانه داریم نه استراحتی هیچ فقط ترس میگم بهش نکنین میکه بچه هان ما همیشه اینجوریم طبقه بالا جاریمه نمیتونیم هم بریم از این خونه منم از ساعت1شب به بعد تلوزیون میگیرمو توب بازی به درو دیوار میکوبم حالا با کمال پرویی زنگ هم میزنن که سرو صدا نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدای پاشون میاد .

خواب مال روز نیست .

کار شما اشتباهه .

از اونجا برید .

همه جا همینه .

صدای تلویزیون وتوپ که صد بار بدتره .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

اونا صدای پاشونه از قصد نیست شما صدای تلویزیونه و ازقصده خیلی فرقشه نکن اینکارو

دقیقا .

استارتر خواب روزانه داره .

در حالی روز ادمی از ساعت شش صبح شروع میشه تا دوازده شب .

اونها صدای پاشون میاد 

صدای پا برای همه هست .

ولی صدای تلویزیون و توپ افتضاحه .اگر به دیوار خونه مادرشوهرش میکوپه به همسایه های دیگه ایجاد زحمت میکنه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

بگو ما همین جوریم مثل شما که همین جوری هستین.سکوت دوست دارین پس سکوت را رعایت کنین

مساله این نیست .

وقتی توپ میزنه دیوار صداش همسایه بغلی و خانه های دیگه را اذیت میکنه تا طبقه پایینی .

یک چیز دیگه اینکه صدای گامهای اونها مال زمان درستشه .

از ساعت شش صبح روز شروع میشه تا دوازده شب .

خواب روزانه سلیقه ایه .

جالا بگیم کب اشتباه میکنه

دقیقا .استارتر خواب روزانه داره .در حالی روز ادمی از ساعت شش صبح شروع میشه تا دوازده شب .اونها صدای ...

دقیقا اصن قابل مقایسه نیست صدای پا همه جا هست نمیتونن‌اونا راه نرن که ایشون اذیت نشه اگر واقعا اذیت کنندس براشون برن خونه ویلایی بشینن یا طبقه ی بالا ی بالا برن درست نیست بخاطر یه امر طبیعی اینطوری لج کنن

ایشالا ک خیره