بخدا از صدای پا استرس و تپش قلب و بدن لرزه میکیرم نمیدونم بدونین چی میگم یا نه از ساعت10پا میشن اینا بکوب صدای پاشون میاد تاااا ساعت 12شب نه خواب روزانه داریم نه استراحتی هیچ فقط ترس میگم بهش نکنین میکه بچه هان ما همیشه اینجوریم طبقه بالا جاریمه نمیتونیم هم بریم از این خونه منم از ساعت1شب به بعد تلوزیون میگیرمو توب بازی به درو دیوار میکوبم حالا با کمال پرویی زنگ هم میزنن که سرو صدا نکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا .استارتر خواب روزانه داره .در حالی روز ادمی از ساعت شش صبح شروع میشه تا دوازده شب .اونها صدای ...
دقیقا اصن قابل مقایسه نیست صدای پا همه جا هست نمیتونناونا راه نرن که ایشون اذیت نشه اگر واقعا اذیت کنندس براشون برن خونه ویلایی بشینن یا طبقه ی بالا ی بالا برن درست نیست بخاطر یه امر طبیعی اینطوری لج کنن