2777
2789
عنوان

شما با ادمای نفهم چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای که ما خونه اولمون همین بود، واحد بغلی دوتا پسر بچه داشت، سر و صدا میکردن مامان بیشتر از بچه ها داد میزد که ساکت باشید، من کاملا ضعف اعصاب گرفته بودم، چهار ماه نشد از اونجا رفتیم، اگر حقی داشته باشم هرگز نمیبخشم اون مادر رو.... 

جالبه باباشون که میومدن صدا از دیوار در میومد از این بچه ها در نمیومد منتهی بابائه که نبود، این دوتا خونه رو میذاشتن روو سرشون، همسایه پایینی بعد از ظهر میومد التماس می‌کرد که من از سر کار اومدم میخوام بخوابم، انقدر ندویید 

وای ما راحت شدیم از اون خونه رفتیم

از اونجا برو .خونه ویلایی بشین .همه جا همینه .

ایشون حق طبیعیشون هست .اگر بگیم بهش در واقع مزاحمش شدیم .

از ساعت شش صبح تا ساعت دوازده شب وقت کار هست .نه خواب .

از ساعت دوازده میتونی راه بری ولی بکوپ تلویزون اهنگ ممنوعه .حموم دستشویی میشه انجام داد .اشپزی چی بشه ولی صدا نداشته باشه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

دیشب طبقه بالای ما یهو یه سروصدای عجیبی کردن اینقدر ترسیدم تمام عضلاتم قسمت شونه و کتفم گرفته

این ها طبیعیه .

همش به خاطره ساخت بد خانه هاست .

ربطی به همسایه نداره .

مثال در حمام توالت خیلی بد دراوردند .

در پارکینگ هم طوریه انگار هربار زمین میلرزه .

تقصیر همسایه نیست .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

پاشون سم داره:ا هیچی تذکرم بدی فرهنک ندارن درس نمیشن

ربطش به فرهنگ چیه ....نود درصد اپارتمان نشینها از حقوق طبیعی محرومند .اپارتمان شده زندان .راه نرو .اهنگ نزار .و .....حالا راه رفتن 

نود درصد مالک های ساحتمون در حال سرو صدان .