2777
2789
عنوان

به یه تلنگر نیازداشتم

105 بازدید | 10 پست

من ادم خیلی مذهبی یی بودم.خیلی زیاد.جوری که همه به همین ویژگی م میشناختنم.یادمه ۹سالم بودم شروع کردم نماز خوندن و روزه گرفتن.خیلی دوس داشتم،بزرگ م که شدم همین بود .ادامه داشت...یادمه اوایل دانشجویی م وقتی میفهمیدم که کسی که نامحرمه یه تاراز موهامو دیده گریههههه میکردم دراین حد مذهبی بودم.کل رجب شعبان ورمضان رو روزه بودم.ماهانه قران رو ختم میکردم...

اما تو همون زمان دانشجویی م بخاطر سختیای که کشیدم به معنای واقعی کاافر شدم.میگفتم اگه وجودداری و میبینی شرایطمو و کاری نمیکنی پس قبولت ندارم دیگه!گذشت و من کلا عوض شدم.دیگه بعد دانشگامم ادامه داشت و هیچی رو قبول نداشتم.یکی دوسالی هست که مشکلات کمترشده و دلم آرومه یکی درمیان نماز میخونم.یماه میخونم و۳ماه نه.

امشب اتفاقی اومدم نی نی سایت و دیدم یکی از کاربرا تاپیک زدن و درمورد مرگ داییشون گفتن یاد خودم افتادم گفتم که این خانم که داییش مداح بوده خادم مسجد بوده تو خواب اینحالو داشته وگفته مرگ سخته پس بدا بحال من.تصمیم گرفتم بشم همون ادم قبل،بااون شدت هم نشد نشد،ولی میخام بهتر زندگی کنم.چن روزیه که خودمم بخودم میگم شاید دلیل اینکه خواسته هام هرچند کوچیک براورده نمیشن همینه که عوض شدم،یاد این قسمت از یه دعایی که نمیدونم چیه افتادم اللهم اغفرلی الذنوب التی تحبس الدعا و تهتک العِصَم..!

اولین قدم رو هم برداشتم و کاری رو کردم که باید میکردم و سالها بود نمیتونستم.امیدوارم بتونم وبشه درست تر زندگی کنم مثه قبلا..بماندبه یادگار از امشب که یه گام بزرگ برداشتم که جزئیاتش رو فقط خودم میدونم وخدا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

✨✨آفرین عزیزم تنها کسی که میتونه به قلبت آرامش بده خداست

دوست دارم جفت من جفت جدانشدنی من ارومت میکنم بغلت میکنم دوست دارم عاشقتم نفسمی زندگیمی عاشقتم 🫂🫂🤍💎😘😘😘😘😘✨✨✨😍😍😍😍😍😍🫂💎💎🤍🤍🤍🤍🤍

✨✨آفرین عزیزم تنها کسی که میتونه به قلبت آرامش بده خداست

دقیقا.قربونت برم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مقید بودم و هستم 

ولی انگار در معرض لرزشم 

خیلی خیلی زیاد 

منم اونقدر مشکل دارم که ایمانم داره میلرزه 

شایدم قسمتم تغییره 

خداروشکر که داری برمیگردی به ورژن قبلیت .

از خدا برات خیر میخوام

حالا که مداح و خادمه مسجده پس بهش مرگ راحتی میدم🙂مذهب یعنی مپهات بیرون نباشه و نماز سر وقت بخونی و دعا کتی و اینا و‌دیگه تموم؟ اینا ارامش نمیاره حالا شما به من بگید کافر

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

حالا که مداح و خادمه مسجده پس بهش مرگ راحتی میدم🙂مذهب یعنی مپهات بیرون نباشه و نماز سر وقت بخونی و ...

نظر شمام البته محترمه.اما همینا بعلاوه ی درست زندگی کردن و انسان بودن (که شامل خیلی چیزامیشه)به من یکی ارامش میده.

منم ی مدتی هس بدشدم

امیدوارم هیچوقت راهتو گم نکنی.منکه از اون شب به بعد خیلی بهترشدم.شمام میتونی اگه بخای

منم مقید بودم و هستم ولی انگار در معرض لرزشم خیلی خیلی زیاد منم اونقدر مشکل دارم که ایمانم داره میلر ...

برای شمام همینطورعزیزدلم

امیدوارم هیچوقت راهتو گم نکنی.منکه از اون شب به بعد خیلی بهترشدم.شمام میتونی اگه بخای

من ازامروز دوباره شروع کردم گلم من بعد چندین سال یه ماهه اینطور شدم ازخدادورشدم ولی خدامهربونه بازمیبخشه ان شاالله

من ازامروز دوباره شروع کردم گلم من بعد چندین سال یه ماهه اینطور شدم ازخدادورشدم ولی خدامهربونه بازمی ...

خداروشکرعزیزم