2777
2789

محله ما یه جاییه که یکم از شهر دوره یه ذره امکاناتش کمه ولی خب انقد قیمت خونه تو شهر بالاست اکثرا میان همینجا خونه اجاره میکنن.  ماهم چهارپنج ساله این محله ایم.  انقد سخته که خدا میدونه. تازه ما آسانسورم نداریم این چند سال تو این خونه پدرم در اومد از بس پله بالا پایین رفتم. ولی هیچ وقت چیزی نگفتم که به شوهرم فشار نیاد واسه اجاره خونه. همکار شوهرم هم تو همین محله می نشست.  تا اینکه زن گرفت و زنشم اورد خونه اش. ولی زنه نتونسته این محله رو تحمل کنه گفته الا و بلا باید بری تو مرکز شهر خونه بگیری من عمرا تو این محله بمونم. اونم رفته تو مرکزشهر خونه گرفته که اجاره اشم خیلی بالاست تقریبا یک سوم حقوقش برا اجاره میره.  حالا بحث من چیه.  امشب شوهرم داشت میگفت فلانی(یکی از اقوام) چطوری میتونه خونه مادرشوهرش زندگی کنه باید محکم وایسه بگه من میرم خونه بابام هر وقت برام خونه جدا گرفتی بیا دنبالم.  بعدم همین همکارشو مثال زد گفت مثل همین زن همکارم محکم وایستاد گفت من نمیتونم اینجا رو تحمل کنم باید برام جای خوب خونه بگیری اونم به هر ضرب و زوری شده بود رفت تو شهر برا زنش بهترین خونه رو گرفت.  

یعنی داشت به کار اون زن افتخار میکرد

منم تا اینو شنیدم یه لحظه تو خودم فرو ریختم. من اینهمه وقت این محله و این خونه رو بخاطر شوهرم تحمل کردم هیچی نگفتم.  نمیدونم چجوری بگم چرا حالم بد شد. درکم میکنید حق میدید بهم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرع بهت حق میدمولی متوجە نشدم این‌خونە کە الان توش نشستید برای کیع

مستاجریم.  چرا این سوال برات پیش اومد من اصلا در این باره حرفی نزدم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مستاجریم. چرا این سوال برات پیش اومد من اصلا در این باره حرفی نزدم

حواسم نبود اصلا

اشتباە خوندم

چی بگم بعضی مردا زن پرمدعا بیشتر میپسندن،البتە رو نمیکنن کە خانومشون پرمدعا نشە ولی از درون اون نوع زنا رو بیشتر تقدیر میکنن!!

حالا اینجا نشستید همسرتون تلاشی می کنه برای صاحب خونه شدن یا نه/چون اگه تلاش می کنه فداکاری شما خوبه ولی اگه تلاشی نمی کنه شما چرا تحمل می کنید

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

با شوهرت که تعارف نداری، بهش بگو از حرفت ناراحت شدم و توضیح بده من بابت درک تو هست که دارم این شرایط رو تحمل میکنم، خوبه یک سوم حقوقت رو بدی برای اجاره؟! منم شرایطم مثل شما ست، برای اجاره پایین اومدیم ی منطقه ارزون که تقریبا اطرف شهره، ی بار خواهر شوهرم اومد و کلی گفت وااای چقدر اینجا بی کلاسه، همسرم رفت توو فکر، من خیلی با همسرم صحبت کردم و حتی بهش گفتم اگر اوکی هستی بریم توو شهر، ما قبلا جایی زندگی می‌کردیم که کل حقوق همسرم میرفت پای اجاره.... 

بعد از اون خواهر شوهرم رو هرگز خونه مون دعوت نکردم و هر موقع هم بحثش میشه به همسرم میگم من اوکی أم بریم جایی که فقط تا اخر عمر اجاره بدیم اما اوکی نیستن هیچ پس اندازی نداشته باشیم، اگر میتونی حقوقت رو انقدر زیاد کنی که هم اجاره بالا بدیم هم پس انداز کنیم، پاشو بریم بهترین جای شهر

آره حق داری ناراحت بشی پس توام پاتو بکن تو یه کفش که برید یه جای خوب خونه بگیرید

نه تصمیم گرفتم دیگه روزی ده بار این پله ها رو بالا پایین نرم بذارم خودش اشغالا رو ببره بیرون خودش خریدارو بیاره بالا تا بفهمه چقد خونه بی اسانسور چقد سخته یه فکری بکنه

حالا اینجا نشستید همسرتون تلاشی می کنه برای صاحب خونه شدن یا نه/چون اگه تلاش می کنه فداکاری شما خوبه ...

اره داره تلاش میکنه ولی چه فایده با این وضع گرونی مسکن تلاشش به جایی نمیرسه من میگم گیرم ده سال طول بکشه خونه دار شیم عین ده سال و باید این شرایط و تحمل کنیم.؟ 

اره داره تلاش میکنه ولی چه فایده با این وضع گرونی مسکن تلاشش به جایی نمیرسه من میگم گیرم ده سال طول ...

من شحصا ادمیم اهل تحمل سختی اینا نیستم ولی کل ناخواسته همش درگیر سختی شدم /اگه پله ها تون زیاد پس فردا خدایی نکرده پادرد کمردرد میشی /حداقل همون منطقه خونه طبقه اول برید یا یک خونه با آسانسور

من شحصا ادمیم اهل تحمل سختی اینا نیستم ولی کل ناخواسته همش درگیر سختی شدم /اگه پله ها تون زیاد پس فر ...

هرچی میگم قبول نمیکنه میگه این صاحبخونه امون با انصافه خونه اش تمیز و خوبه میمونیم فعلا.  فکر منو نمیکنه همه کارا با منه.  زانوهام صدا میدن تو 25 سالگی

هرچی میگم قبول نمیکنه میگه این صاحبخونه امون با انصافه خونه اش تمیز و خوبه میمونیم فعلا. فکر منو نم ...

ای بابا می دونم سخته ان شالله خدا یک راه خوب پیش پاتون بزاره /سعی کن راضیش کنی بگو پس فردا باید پول دوا و دکتر بدی