ی ساله درگیر ی کسیم ک فقط در حد سلام علیک باهاش ارتباط داشتم و با ی نکاه عاشقش شدم، و تنها کسیه ک وقتی میبینمش دست و پاهام میلرزه، دستام شروع میکنه به لرزش طوری ک حتی نیمتونم بنویسم، اوایل فک میکردم ی کراش سادس ولی بعشی اوقات براش گریه میکردم، الانم حداقل هفته ای ی بار براش گریه میکنم تو تنهاییم، حتی قیافشو خجالت میکشم یاداوری کنیم برا خودم نمیدونم عاشق چیش شدم، اژ بس خجالتی بازی و نچشب یازی در اوردم حس میکنم اون از من خوشش نمیاد، ولی در تعجبم من اژ چی اون خوشم میاد حتی اخلاقیاتشم نمیدونم ولی دوسش دارم، یک ساله دیگ به هیچکسی علاقه نشون ندادم، از خودم بدم میاد، این حس چیه؟ مگ میشه برای یکی گریه کنی بدون اینکه تاخالا ی گفتگوی معمولی هم داشته باشی؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون برای خودت گنده اش کردی عاشق تصورات خودت از اون آدم شدی ن اون
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...