2777
2789
عنوان

رابطه مجازی

255 بازدید | 30 پست

من با یه آقایی دو ماه پیش مجازی آشنا شدم و اولش خیلی دوستانه و عادی صحبت می‌کردیم تا اینکه من حس کردم بهش علاقمند شدم اونم علاقمند شد و خلاصه کم کم ابراز کردیم و الان یک مدته که اون خیلی ابراز علاقه میکنه روزی ۱۲ ساعت کار میکنه و کلی کار دیگه اما همش پیگیرم میشه زنگ میزنه حتی با اینکه من گفتم داریم همو می‌شناسیم فعلا اون میگه نه تو الان دوست دختر منی ولی اگه زمان میخوای اوکیه زمان بدیم ولی از طرفی خیلی ابراز علاقه میکنه حرفای قشنگ میزنه و حتی بعضی وقتا حرف به سمت های دیگه میره که من نمیخوام .. من دوس دارم جدی حرف بزنیم و همو بشناسیم ولی ایشون از من سوالی نداره فقط من میپرسم خلاصه الان اینطوری پیش میره و من حسم از بین رفته اصلا نمیتونم مثل اون محبت کنم و گیج شدم حس میکنم خیلی بی هدف و الکیه خیلی هم دوره امکان نداره ما بتونیم حضوری همو ببینیم و اینکه من ۲۰ سالمه ایشون ۲۶ من تجربه ای نداشتم تا الان و بعد مدت طولانی از یه نفر خوشم اومد و همه چی تموم بود برای من اما الان چون اون خیلی توجه میکنه من سرد شدم ازش 

الان دیگه اشنا شدین برای شناخت بیشتر باید همو ببینید

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونیم خیلی دوریم حداقل فعلا غیرممکنه

خب خیلی سخته از اول با چشم باز برید جلو بهتره 

شوهر من هزار کیلومتر بخاطر من میومد سه روز میموند منو ببینه برمیگشت البته بعد یکسال و نیم چون سنمون کم بود منطقی بود اما ۲۶ ساله نمیتونه دو روز مرخصی بگیره؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خب خیلی سخته از اول با چشم باز برید جلو بهتره شوهر من هزار کیلومتر بخاطر من میومد سه روز میموند منو ...

رابطتوون لانگ بود ؟؟

بعد چن سال ازدواج کردین؟؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اصلا ایران نیست 🤭🥲

😑😐 وابسته بشی اذیت میشی

خب خیلی سخته از اول با چشم باز برید جلو بهتره شوهر من هزار کیلومتر بخاطر من میومد سه روز میموند منو ...

میشه اینم بگین درطول سال چقد همو میدیدین

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

رابطتوون لانگ بود ؟؟بعد چن سال ازدواج کردین؟؟

اره ۳/۴ سال ۱۶ سالگی اشنا شدم ۲۰ عقد کردم 

بعد ۱۸ ماه هر ماه یا دوماه یکبارمیومد گاهی بیشتر هم طول میکشید ولی همیشه و هر روز بجز وقتایی که سر کار بود حرف میزدیم یا چت میکردیم مناسبت ها کادو پست میکردیم و با این که پیش نم نبودیم کم نمیزاشتم قشنگ حضورمون تو زندگی هم پررنگ بود 

اینارو گفتم که بگم مجازی اگر بخواد تهش جدی بشه از اولش معلومه

نه فعلا که نشدم ولی خیلی پسر خوبیه چرا باید آنقدر دور باشه اخه شانس منو ....🥲😂

دیگه یکی که به دل آدم بشینه هم پیدا بشه فاصله نمیزاره