2777
2789
عنوان

رابطه مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 30 پست
اره ۳/۴ سال ۱۶ سالگی اشنا شدم ۲۰ عقد کردم بعد ۱۸ ماه هر ماه یا دوماه یکبارمیومد گاهی بیشتر هم طول می ...

پایدار باشین ♥️🫀

چقد حرفاتون امیدوار کننده بود مرسی🥺😍

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایدار باشین ♥️🫀چقد حرفاتون امیدوار کننده بود مرسی🥺😍

قربونت گل دختر 😘

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

دیگه یکی که به دل آدم بشینه هم پیدا بشه فاصله نمیزاره

دقیقا من قبل از این کلا یک بار دیگه از یه نفر خوشم اومده بود این پسره میشه دومی خیلی کم پیش میاد کسی به دلم بشینه 

دقیقا من قبل از این کلا یک بار دیگه از یه نفر خوشم اومده بود این پسره میشه دومی خیلی کم پیش میاد کسی ...

ولی اونم گناه داره اگر وابسته بشه سخت میشه براش هرچی به صلاحتونه پیش بیاد 💕

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خب الان گفته هدفش از این رابطه چیه؟آیا برای پر کردن خلا و تنهاییشه یا قصد داره بیاد ایران؟اونجا دانش ...

واقعا راجب هدف صحبت نکردیم 

کلا کار و زندگیش اونجاس و نمیاد ایران هیچوقت