2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره این ماه سعی کردیم رعایت کنیم دوروز درمیون رابطه داشته باشیم منیزیم هم مصرف کردم دعا کن برام حست ...

دو روز در میون در طول ماه مهم نیست

فقط همون دوره تخمک گزاری مهمه

دو هفته بعد از روز اول پریودی میشه روز اول تخمک گزاری 

تا هفت روز فرصت هست

بعدش تخمکی وجود نداره بارور بشه

من دقیقا روز چهارم تخمک گزاری چاقدام کردم 

سونو گفته PCOD دارم فولیکول هام ریزه و یه پلیپم تو عمق حفره رحمم دارم 8در6 میلی متر ، چجوری با این شرایط باردار بشم    

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

سونو گفته PCOD دارم فولیکول هام ریزه و یه پلیپم تو عمق حفره رحمم دارم 8در6 میلی متر ، چجوری با این ش ...

یه جا خوندم ۱۰ روز بعد از لقاح میشه تست داد 

واسه آدمایی که طاقت ندارن به روز پریودی برسن که ببینن پریود میشن یا نه

کی پریود میشی؟

عزیزم دیروز رفتم دکتر.. خیلی بزرگش کرده بودم انگار.. گفت تنبلی ک نداری.. قرص نداد .. اون کیست فولیکوله هم فولیکول بالغ بوده 28 میلی، دکترم گفت باید نزدیکی میکردی احتمال داشت بگیره.. پلیپم گفت مشکلی نیس خیلی ها باهاش باردار شدن و میشن اهمیت نده..

یه جا خوندم ۱۰ روز بعد از لقاح میشه تست داد واسه آدمایی که طاقت ندارن به روز پریودی برسن که ببینن پر ...

اره ولی من اصلا چک نمیکنم به علایمم کار ندارم.. ماه پیش ماه اول اقدامم بود و خیلی خورد تو ذوقم، دیگه اهمیت نمیدم و چک نمیکنم تا خدا بخواد

من دفعه اوله الان اقدام کردم 🤭 چقدر انتظارش سخته😮‍💨

ماه پیش مث تو بودم..تمام علایمو مینوشتم و از هوش مصنوعی میپرسیدم.. با 5 روز تاخیر پریود شدم.. خیلی خورد تو ذوقم.. الان فقط روزای اقداممو مینویسم و نه بهش فک میکنم نه به علایم فک میکنم به هیچی.. توام سعی کن فک نکنی .. اینطوری راحتتر میشه