2777
2789
عنوان

سلام خانما میشه لطفاً راهنماییم کنین دو ماهه عقب انداختم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 20 پست
من شنیدم فرق دارن من که صبح تا شب نمیشینم اصلا همش در حال فعالیتم دور بچه ها و تمیز کاری شب جون ندار ...

فرقی ندارن من تازه آزمایش و سونو انجام دادم

نوشته پلی کیست که دکترم گفت تنبلی تخمدان داری. این فعالیتا مهم نیست. تحرک تو باشگاه و پیاده روی مهمه

من اضافه وزنم ندارم ولی گفت چربی شکم و پهلوتو آب کن

پاپ اسمیرم انجام دادم که نوشته التهاب شدید دکترم گفت مهم نیست طبیعیه فقط آزیترومایسین و چند تا پماد داد که نصفه استفاده کردم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی ندارن من تازه آزمایش و سونو انجام دادمنوشته پلی کیست که دکترم گفت تنبلی تخمدان داری. این فعالیت ...

به منم کلی دارو داد 

من متاسفانه شرایطم سخته با دوتا بچه نمیتونم مرتب ورزش کنم اضافه وزن هم دارم 

به منم کلی دارو داد من متاسفانه شرایطم سخته با دوتا بچه نمیتونم مرتب ورزش کنم اضافه وزن هم دارم

به من اصلا دارو نداد واسه تنبلی تخمدان فقط گفت ورزش

التهابمم که پمادارو کامل انجام ندادم 

تو خونه هروز تند تند حالت پیاده روی انجام بده دراز نشست برو تمرینای سبکی که میتونی انجام بده

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳