2777
2789

من نسبتا طلا زیاد دارم به نسبتی که سنم کمه ولی خب نمیندارم

حالا یک ماه پیش برا سرمایه گذاری همینجوری تو مغازه یه دستبند ظریف دیدم مستعمل بود خوشم اومد خریدمش

امروز دستم کردم خواهرم گفت کوتاهش کردی گفتم آره نشونش دادم

بعد خاله ام دور‌نشسته بود گفت من ک ازینجا چیزی دستت نمیبینم خاهرم گفت آره خیلی ظریفه

خاله ام گفت خوشحال نباش اون اصلا دیده نمیشه تو دستت 

من برا کنار ساعت گرفتم و برامم مهم نیست دیده بشه یا نه

حالا خالم به شوخی گفت ولی یه جوری انگار حسودی کرد چون خودش و دخترش هیچی طلا ندارن من اهل پز نیستم ولی اینجوری نباید میگفت دیگه

الان عکس ددستبندو میذارم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاصی نگفته خاله ات دستبند یک گرمی خب معلومه خیلی ظریفه دیگه

می‌دونم ولی نباید میگفت خوشحال نباش اون اصلا دیده نمیشه تو دستت

بعدشم من طلا زیاد دارم اون دستم ۶ تا النگو دارم یه دستبند تک پوش ۱۳ گرمی هم دارم عقده دیده شدن ک نداشتم توقع هم نداشتم کسی ازش تعریف کنه مستعمل بود دیگه میتونست هیچی نگه یا بگه عهههه چقد ظریفه دستبندت دیده نمیشه اصلا

نه اینکه بگه خوشحال نباش

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

نی نی یار تگ کن تایید کنه

نی نی یار دوتا تاپیک زده 

برا تایید عکس منو تگ نکنید.تاپیک قفل میکنم. فقط صبر کنید تا تایید بشه 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

می‌دونم ولی نباید میگفت خوشحال نباش اون اصلا دیده نمیشه تو دستتبعدشم من طلا زیاد دارم اون دستم ۶ تا ...

ولش کن دیگه مهم نیست 

فکر نکن

مبارکت باشه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰