2777
2789

داشتم با مامانم تلفنی حرف میزدم خانم همسایه اومد در زد گفت توروخدا آروم راه برید این وقت شب سقف ما داره میلرزه مگه الان وقت بازیه 

خواهرم مدرسه ایه از ۹و نیم شب خوابیده . اون یکی هم کوچیکه زودتر از ۹ خوابیده بیدار باشه هم دویدن بلد نیست بابامم خونه نیست . مامانمم طبیعتا نمیدوید و بازی نمیکرد . روی تخت نشسته بود با من حرف می‌زد 

حقیقتا ترسیدم . مامانم گفت بچه های من خوابیدن سه چهار ساعته گفت خانمم ما نشستیم پایین لوستر میلرزه همش گفتیم تموم میشه الان تموم میشه ولی تموم نشد اومدم تذکر بدم 

توهم زده یعنی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

واو مثل مستند های ترسناک 😍🤪🤪😄😄

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتم حرفتون متین .ولی متوجه حرفامون میشید میگم بچها چند ساعته خواب هستن !!!!احتمالا خواب دیدید درم میبستم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

همسایه نیست در واقع وسایل مغازه شو آورده گذاشته طبقه پایین ما خودشم قراره چند روزه اینجا بمونه . خون ...

ترسناک شد که

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

اگه خونه آپارتمانیه که خونه های جدید انقدر بد ساخته شدن که کوچکترین حرکت و صدا از واحدهای بغلیتون هم میتونه باعث آزار پایینی شما هم بشن ، ما هم همین مشکلات رو داریم و اتفاقا سر همین مسئله با همسایه پایینیمون دعوامون شد ، مثلا ما خواب بودیم ساعت ۲شب شوهرش پیام میداد به شوهرم که چرا انقدر سروصدا میکنید

اگه خونه آپارتمانیه که خونه های جدید انقدر بد ساخته شدن که کوچکترین حرکت و صدا از واحدهای بغلیتون هم ...

خونه کلنگیه 

همسایه هم نبود دوست بابام بود رزیرزمین خونه ما لوستر و ... گذاشتن اومدن اونجا بمونن چند روز که هم خیالشون راحت باشه هم مامانم تنها نباش۵