2777
2789
عنوان

شوهرم ریدبه اعصابم

132 بازدید | 13 پست

بیرون اعصابش خورد شده بود منم خونه مامانم بودم)اومدیم خونه حرصشو سر من خالی کرد مثلا کتک میزد سیلی میزد به صورتم منم دردم اومد داد زدم بعد گفت شوخی میکنم دیگه!بعد خواست بالش پرت کنه سمتم یک پارچ آب ریخت تو فرش تازم خونه رو بهم زد

منم کلی گریه کردم و باهاش دعوا کردم ولی اصلا به خودش نگرفت و الان رفت خوابید😑

خدا بهت صبر بیشتر ببخشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

امان از دست این مرداا مارو دق میدن نصف شب می.رینن تو اعصاب ما من از اعصاب والا معدم خیلی درد میکنه حالت تهوع گرفتم این گرفته راحت خوابیده یعنی تر زده به اعصاب من به حال من راحت خوابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از دست این مرداا مارو دق میدن نصف شب می.رینن تو اعصاب ما من از اعصاب والا معدم خیلی درد میکنه ح ...

منم داشتم خونه تکونی میکردم اعصابم داغون شد انقدر جیغ کشیدم گلوم داره میترکه از درد😭

منم داشتم خونه تکونی میکردم اعصابم داغون شد انقدر جیغ کشیدم گلوم داره میترکه از درد😭

مال منم یه بحث دیگه هست اعصابم واقعااا داغونه دستام میلرزه از فشار عصبانیت حالت تهوع هم دارم الان فقط میخام پاشم خفش کنمم

مرسی خانومی توهم برو استراحت کن والا ما زنا حیفیم دست این مرداا داریم خودمونو پیر میکنیم اصلا دختر د ...

هه ی واقعا به خدا یکم خوشحال میشیم فورا از دماغمون در میارن شوهر من منو بیشتر حرص میده😣

استارتر اگه تلگرام داری یا ایتا موج آرامش میناجهانبخش رو عضو شو ،نمیخواد بگی به کسی عالیه زندگیت ایشالا بهتر میشه خواستی بگو آیدی ادمین که خود خانم جهانبخش هستند رو بدم بهت کانالش رایگانه ولی بعد با ۹۹ هزار تومان تو کانال پرسش وپاسخ و پاکسازی وچله ها عضو میشی،شوهرت هم ایشالا بواسطه ی آرامش وتغییرات آروم میشه

هه ی واقعا به خدا یکم خوشحال میشیم فورا از دماغمون در میارن شوهر من منو بیشتر حرص میده😣

ترکی ؟

دقیقاااااا من بابام واسه تولدم یدونه دستبند طلا خریده بود دیروز فروختیم امروز با شوهرم رفتیم با پول اون یدونه النگو خریدیم و تا الان برام هیچ طلایی نگرفته بعد اومدیم خونه میگه زنا عقل ندارن فلان بهمانن سر یه موضوعی که اصلا ربطی به طلا نداشت منم گفتم خب من ۱۹ سال سن دارم انتظار چیو از من داری چقد باید بفهمم گفت میفهمی که طلا طلا میکنی میگی باید بخری گفتم حالا خوبه خودت کاری نکردی وگرنه از زیر بار منتت نمیشد اومد بیرون گفت از این به بعد هم هیچ کاری نمیکنم تا تو زیر منت نباشی خیلی پروعه اخه مگه تو چیکار کردی مردک بیشعور خداااا