2777
2789
عنوان

از شوهر خاهرم دلگیرم

252 بازدید | 15 پست

تولد برادر شوهرشه بعدش کارت دعوت برای شوهرم فرستاده  آقای فلانی به همراه والده گرامی

از اولی که اومدم تو زندگیشون اصلا بگم ن بله برون ن چیزایی رسمشون بوده برام انجام ندادن حتی شوهرمم علیهم تحریک میکردن

رسما دیگ زندگی با شوهرمو نمیخام چون خانوادش خیلی دخالتگر و بی محبتن

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت پشتت هست که بگه من متاهل شدم و تنهایی نمیرم؟ هرجابریم با خانومم میریم؟ 

ما دیگه یه خانواده ایم و خوش نداره جدا بریم؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چقدر بی‌فرهنگ شوهر خواهرت چی میگه

نوشته خواهر شوهر منظورشه

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

از خاهر شوهرم منظورم بود

برادرشوهر خواهرشوهرت تولدش چه ربطی به خانواده همسرت داره؟ نسبت نزدیکتر دارن بهشون؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه نوشتی تولد برادرشوهرشه اونو میگم

خاک بر سرم اشتباه نوشتم اینقدر تو فکرم

عروسی برادر شوهر خواهر شوهرمه

کارت دعوت داده شوهرم به همراه والده گرامی

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲