2777
2789
عنوان

تاحالا شده از مادرتون دلخور باشین

382 بازدید | 42 پست

من خودم بی احترامی اصلا نمیکنم. 

یه حرفی بزنه جوشیتون بکنه شما اون موقع واکنشتون چیه؟

چه رفتاری دارین باهاش؟

حتی اگه مقصر باشه در مقابلش چه رفتاری دارین؟

نظراتتونو میخونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا که سنم کم بود نابود بودم بدترین رفتارا رو داشتمولی الان شاید باورت نشه خیلییی منطقی و در کمال خ ...

منم خیلی خونسردم در مقابلش نمیدونم چرا 

با اینکه یه جاهایی اشتباه میکنه اما من ارومم 

چرا گلم‌ چی شده؟

یکی از فامیل ها توی تلفن یه حرفی زد راجع من دیدم مادرم جوابش رو نتونست بده عصبانی شدم داد زدم

خیلی بیشعور ام کاش بمیرم به خدا

از این کارا نمیکنم هیچ وقت نمی‌دونم امروز چرا این کار رو کردم 

از بس بعدش گریه کردم فشارم رفت بالا صورتم کهیر زد

من پی ام اس های بدی دارم الانم دقیقا چند روز مونده پریودم

خدا و مادرمم ببخشن من خودم رو نمیبخشم

💔

تا حالا نشده از مادرم دلخور نباشم😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

همین الان انقد از دستش گریه کردم که قلبم داره وامیسته

ولی دلم نیومد هیچی بهش بگم فقط سکوت کردم وخورد شدم

البته بمن چیزی نگفتا،کاریم بمن نداشت

ولی کار اشتباهی کرد که دودش تو چشم هممون رفت

و هرچیم اصرار میکردم که نکن کار خودشوکرد،الانم که پشیمونی سودی تداره

یکی از فامیل ها توی تلفن یه حرفی زد راجع من دیدم مادرم جوابش رو نتونست بده عصبانی شدم داد زدمخیلی بی ...

دور از جونت عزیزم. مادرت قطعا شرایط روحیتو درک میکنه و اصلا ازت ناراحت نیس مطمعن باش ولی فردا حتما از دلش در بیار.اونم میبخشه

اخی عزیزم میدونم این‌پی ام اس ادمو تا مرز نابودی میبره

وای جبران کن براش

بله. چند روز پیش اینقدر اعصابم داغون بود سر مادرم داد زدم. خدا من و ببخشه بعد سریع معذرت خواهی کردم و بوسش کردم. سر این که من و 17سال پیش زورکی به کسی شوهر داد که هنوز هم فرهنگی به هم نمیخوریم و مالی هم همیشه کمبود داریم. 

همین الان انقد از دستش گریه کردم که قلبم داره وامیستهولی دلم نیومد هیچی بهش بگم فقط سکوت کردم وخورد ...

میفهمم چی میگی خودمم تو شرایطتت هستم هر چی میگی این کار اشتباهه بدتر میکنن خدا کنه به خودشون بیان منکه فقط دعا میکنم