2777
2789

ناراحت شدم البته مشکلی یا حذف کردنش ندارم مشکلم با اینه که چرا؟هیچ مشکلی باهم نداشتیم حتی چند روز پیش تو مراسم همو دیدیم حسابی خوش بش کردیم بنظرتون چرا؟دگ دیدمش محل بهش ندم،؟

یه فروردینی بی حوصله

از لحاطی ازش بالاتری یا استوری باحال میراری ؟ 

چون بیشتر سر حسادت اینکارو میکنن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاطی ازش بالاتری یا استوری باحال میراری ؟ چون بیشتر سر حسادت اینکارو میکنن

از لحاظ زندگی و تحصیلی اره من بهترم نمیگم خیلی عالیم ها منم معمولیم ولی از اون به نسبت بهترم ولی خوب من چیزی به اشتراک نمیزارم که بخام کسیو حرص بدم یا هر چز

یه فروردینی بی حوصله

یا حسادت یا گند کاری داره نمیخواد کسی بفهمه .

گند کاری رو میخاست کسی نفهمه باید همرو پاک میکرد نه فقط منو حسادتم فکر نکنم چون اعتماد بنفس خیلی بالایی داره و کسیو در حد خودش نمیبینه 

یه فروردینی بی حوصله

از لحاظ زندگی و تحصیلی اره من بهترم نمیگم خیلی عالیم ها منم معمولیم ولی از اون به نسبت بهترم ولی خوب ...

بعضی وقتا ادمها در لحظه حالشون دگرگون میشه احتمال داره به لحظه زندگی خودشو و باهات مقایسه کرده باشه .انفالوت کرده باشه 

من دخترعمم بی دلیل همینکارو کرد با اینکه خواهراش فالوم داشتن .نه چیزی گفتم نه بی محلی کردم .بلاکش کردم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بعضی وقتا ادمها در لحظه حالشون دگرگون میشه احتمال داره به لحظه زندگی خودشو و باهات مقایسه کرده باشه ...

من درسته این مواقع خودخوری میکنم اما اصلا واکنش نشون نمیدم ان شاالله خدا کمکش کنه تازه اونرووز متوجه شدم شوهرش بارم انتقالی گرفته شهر دیگه کلی دلم براش سوخت ولی واقعا ارزش دل رحمی ندارن 

یه فروردینی بی حوصله

من درسته این مواقع خودخوری میکنم اما اصلا واکنش نشون نمیدم ان شاالله خدا کمکش کنه تازه اونرووز متوجه ...

منم عین خودت خیلی ناراحت شدم .بعد گفتم با خودم که شرایطش ناجور هستش احتمالا .که دیدن من براش حتی فالو داشتنم حالشو بد کرده .

منم عین خودت خیلی ناراحت شدم .بعد گفتم با خودم که شرایطش ناجور هستش احتمالا .که دیدن من براش حتی فال ...

بعدا بهت درخواست دادن مجدد؟من میخام اگر دوباره درخواست داد قبول نکنم

یه فروردینی بی حوصله

بعدا بهت درخواست دادن مجدد؟من میخام اگر دوباره درخواست داد قبول نکنم

نه دیگه بلاکش کردم نتونست بعدا درخواست بده 

درخواستم میداد قبول نمیکردم صددرصد