2777
2789

خودم دخترم اینجورنیستم کسیو ازته قلبم بخوام اونم منوبخواد قلبا پاش میمونم که همه چیوباهم بدست بیاریم همه سختیا رو دوش طرف مقابلم نمیزارم داداشم عاشق کسی شده که طرفش اصن درکش نداره بااین که برااولین بار پاپیش گذاشتم گفتم تا بهم برگردن کلی بادختره حرف زدم گفتم درکش کن زیاد توفشارش نزار سخت نگیر یمدت باهاش باش ک شرایطش اوکی بشه بیادجلو داداشم شاغله ماشین ازخودش داره ولی ۳۰۰میلیون وام گرفته کل حقوقش میره جای قسط گناداره غرورداره دختره گف نه بیاد رسمیش کنه بعد درک میکنم چرا واقعابعضیادرک ندارن بگن پسره غرور داره تلاش میکنه ولی بااین گرونی فعلانمیشه چرا خیلی ازپسرا بایدبشکنن بااین ک حقشون نیست خیلی دلم برای داداشم وبعضی ازپسرا میسوزه عاشق میشن عشقشون وفانداره 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دنیاشون کوچیکه و عقلشون به چشمشونه

منظورم کسایی هس ک اخلاق و شخصیت و ایمان و صداقت و هنه چیزو فدای پول میکنند

برای پول حاضر به هرکاری هستند

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

دختره میخواد زود شوهر کنه ولی داداش تو الان نمیتونه بعدا هم نمیتونه چون روز به روز گذون تر میشه همه ...

ببین وقتی درک دوطرفه نباشه اصن حتی ازدواج هم کنن خوشبخت نیستن من خوشحالم نشد بهم برسن چون بهم میرسیدن دوام نمیاورد کلابحثم اینه چراخیلیا درکشون پایینه

دیگه الان مثل قدیم نیست بیشتر دخترا خواهان زندگی مرفه هستن حوصله قسطو سختیو این چیزا ندارن همه چی آم ...

زندگی ک گل وبلبل نیست من خودم مجردم اماخوب میفهمم زندگی براهممون سخت شده 

چون دنیاشون کوچیکه و عقلشون به چشمشونهمنظورم کسایی هس ک اخلاق و شخصیت و ایمان و صداقت و هنه چیزو فدا ...

پول مهم هست اماوقتی لذت داره دختروپسرباهم همه چیوبدست بیارن لذت ببرن ودنبال خوشبختی باشن ن پسره سختیاروبکشه پیربشه دختره پرتوقع تربشه و ب پسره فشاربیاره خیلی ازپسرا پیرشدن خیلیام خودکشی میکنن بخدا

ببین وقتی درک دوطرفه نباشه اصن حتی ازدواج هم کنن خوشبخت نیستن من خوشحالم نشد بهم برسن چون بهم میرسید ...

ویترین زندگی بلاگرای اینستایی جایی برای درک و از این صحبتا نذاشته....

زندگی ک گل وبلبل نیست من خودم مجردم اماخوب میفهمم زندگی براهممون سخت شده

نه گل و بلبل نیست اما از توان خیلیا خارجه بساز بودن و منتظر روزهای خوب موندن خونه پدر بودن رو ترجیح میدن...

درک باید متقابل باشه / به اون دخترم حق میدم بالاخره تکلیفش مشخص بشه آمدیم و اصلا شرایط به نحوی شد که امکان ازدواج نبود /بله اگر کسی دوست داشته باشی منتظر میمونی اما خب این ممکنه دیدگاه همه نباشه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘