2777
2789
عنوان

دلم میخواد ازدواج کنم بچه دار بشم

187 بازدید | 27 پست

ولی از مردی خوشم نمیاد انگار از بس طلاق دیدم خسته شدم 

هرکی میبینم فقط لحظه اول خوشم میاد بعدش میگه ولش بیخیال بره دنبال کارش 

تنهایی مثل ی گردابه وقتی بری توش دیگ دلت نمیخاد بیای بیرون 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دخترا دوس دارن من ازبس میخواستم و نشد الان دیگه ن ذوق و شوق دارم و ن روحیه برا زندگی رفتم تو‌گرداب تنهایی

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
نه همه ازدواجا بد نیستن بعد اونا طلاق گرفتن بتوچه؟ چرا بخودت حس بد منتقل میکنی‌ با حس بدت زندگی خودت ...

مامانمم هی بهم یادآوری میکنه ک مردا بدن همه دارن جدا میشن خر نشی شوهر کنی 

هر چندوقت یبار انگار ب خودم میام میگم ن هنوز جوونم‌ باز مامانم مغزم شستشو میده

مامانمم هی بهم یادآوری میکنه ک مردا بدن همه دارن جدا میشن خر نشی شوهر کنی هر چندوقت یبار انگار ب خود ...

پس خودش چرا طلاق نمیگیره اینجوری بهش بگو بگو مردا بدن قدیمابدترم‌ بودن خوبه الان روشنفکرن نزار روت اثر بد بزاره اصلا همه‌مردا بد نیستن ولا زنا مردا رو بد کردن با توقعات مادی و فلانشون زندگیو‌سخت کردن

پس خودش چرا طلاق نمیگیره اینجوری بهش بگو بگو مردا بدن قدیمابدترم‌ بودن خوبه الان روشنفکرن نزار روت ا ...

خودش از شوهر اولش جداشد زن بابام شد ک پسر مجرد و معلم بود دقش داد 

فقط میخاد روم تسلط داشته باشه حتی نمیاره با کسی آشنا بشم 

یبار با ی پسری آشنا بودم دوست اجتماعی خ عاقل و فهمیده بود منم ۲۵سالم بود اون ۲۳ 

مامانم فهمید زورم کرد کات کنم‌

بقیه هم ک همه خواستگار بودن همه رو فراری داد 

خودش از شوهر اولش جداشد زن بابام شد ک پسر مجرد و معلم بود دقش داد فقط میخاد روم تسلط داشته باشه حتی ...

وااااا اجازه نده خب بچه نیستی به بابات بگو مریضه مامانت بدت نیاد مشکل داره

بابای بیچارم چندسال قبل از دستش سکته کرد مرد 

خودش اختیار ارث دستش گرفته 

چندروز پیش موقع خرید نبات برداشتم حرف زشت بهم زد گفت قند داری درحالیک ندارم انگار من ۷۰سالمه خودش سالمه 

بهش اخم کردم ک محلش ندادم باز تیکه انداخت چته ارث باباتو میخوای منم‌ذله شدم بلند جلو همه گفتم آره ارث بابامو میخوام بده سهممو از مغازه های بابام بده ک خودم خرید کنم واس ی نبات منت و متلک نندازی 

بعد هی اشاره ک زشته ساکت شو 

خ حیله گره عین روباه مکاره زورم بخدا بهش نمیرسه دیگ توان واسم نمونده ۱۴ساله با خواهش التماس صحبت هرچی خواستم‌درستش کنم نشد روز بروز بدتر شده مشاور گفت فرار کن از دستش 

گفت مادرت همه رو مثل خودش مریض میکنه

خ حیله گره عین روباه مکاره زورم بخدا بهش نمیرسه دیگ توان واسم نمونده ۱۴ساله با خواهش التماس صحبت هرچ ...

منم دقیق خواستم همینو بهت بگم نمیدونم‌چند سالته خواهرگلم اینی‌که ازش میگی بیشتر شبیه اژدهاست بی حرمتی نشه شکایت کن ازش ارث باباتو بگیر چرا خودتو بدبخت میکنی آینده‌خودتو بچه تو یا بچه‌ها معذرت میخوام گوه‌میریزی روش چرا ولله پاشو بیا پیش خودم عین‌دختر خودم‌ ولی پیش این‌ زن‌مریض نمون

منم دقیق خواستم همینو بهت بگم نمیدونم‌چند سالته خواهرگلم اینی‌که ازش میگی بیشتر شبیه اژدهاست بی حرمت ...

عزیزم ممنونم ازت 

بچه ندارم ی دختر دارم از ازدواج اولم ک ۱۳ساله باباش نذاشته ببینمش 

اونم نوه خالمه همدست مامانم بود مامانم میگفت منو بزنه اونم منو میزد ک زهر چشم ازم بگیره 

عین موم شدم تو دستش 

موقع طلاقم گفت بچه رو بده ب باباش وگرن خودتم ميندازم بیرون ب شوهرت زنگ‌میزنم بیاد ببرتت 

از سن کم تو سرم زده پشت سرم تهمت زده ب بابام دروغ گفته اون کتکم بزنه همین‌رو با شوهر سابقم ادامه داد با کوچکترین مخالفتی باهاش سریع زنگ میزد ب شوهرم بیا اینو بزن عوضش شوهرم ک خیانت می‌کرد یا کتکم میزد مامانم میگفت همه مردا همینن بسوز و حرف نزن 

عزیزم ممنونم ازت بچه ندارم ی دختر دارم از ازدواج اولم ک ۱۳ساله باباش نذاشته ببینمش اونم نوه خالمه هم ...

فکر کردم بچه ای خب جدا شدی دختر نیستی بگی اختیاری از خودت نداری ولله ازش شکایت کن تا خودش سم کشت نکرده یا بلایی سرت نیاورده ذلیلو علیل نشدی به 123زنک بزن اورژانس اجتماعی نمیدونم اهل کجایی ولی برات پرونده تشکیل میدن میری اونجا می مونی خواستی بیا اینجا به شوهرم بگم پوششت بده خودش نظامیه پیش‌این اژدهای7سر نمون 

فکر کردم بچه ای خب جدا شدی دختر نیستی بگی اختیاری از خودت نداری ولله ازش شکایت کن تا خودش سم کشت نکر ...

من مشهدم 

میخوام ب بهانه طرح ارشدم برم شهر دیگ 

ولی اونجا هم میاد آمار میگیره مثلا شماره صاحبخونه رو 

مگ کلا ی دعوا باهاش راه بندازم یا شماره اشتباه بهش بدم مثلا شماره دوستم بدم بعد بگم جوابش نده اینجوری میشه ازش دور بشم 

من مشهدم میخوام ب بهانه طرح ارشدم برم شهر دیگ ولی اونجا هم میاد آمار میگیره مثلا شماره صاحبخونه رو م ...

دقیق همین کارو بکن نگفتی چندسالته؟بخدا قسم حس میکنم بلایی سرت میاره حتی سر بچه آیندت طلسمت میکنه دست خودش نیست مریضه نمیدونم‌به کی رفته؟

دور شو ازش کاری کن ولت کنه بیحیایی کن سهم الارثتو بگیر ازش