2777
2789
عنوان

دلم میخواد ازدواج کنم بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
دقیق همین کارو بکن نگفتی چندسالته؟بخدا قسم حس میکنم بلایی سرت میاره حتی سر بچه آیندت طلسمت میکنه دست ...

مشاور گفت باهاش درگیر نشو چون بقیه رو برده تو تیم خودش 

گفت فقط بی سروصدا برو دیگ نیا پیشش

مشاور گفت باهاش درگیر نشو چون بقیه رو برده تو تیم خودش گفت فقط بی سروصدا برو دیگ نیا پیشش

زرنگه اصلا به اون نرفتی

راست میگه بدون اینکه به هیچکس بگی‌ برو‌ به هیچکس هم اعتماد نکن جای امن برو‌هاااااکه مجبور نشی برگردی پیشش برو تا ابد هر وقت هم مرد میتونی ارثتو بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق همین کارو بکن نگفتی چندسالته؟بخدا قسم حس میکنم بلایی سرت میاره حتی سر بچه آیندت طلسمت میکنه دست ...

الان سوییت موندم بعد میرم خونم ک دوتا کوچه ازش فاصله داره یمدته از دستش خوراکی نمی‌گیرم

الان سوییت موندم بعد میرم خونم ک دوتا کوچه ازش فاصله داره یمدته از دستش خوراکی نمی‌گیرم

خودت خونه داری؟ اگه بزور اومد چی؟ یه بار زبونتو چنان براش دراز کن ولت میکنه‌مخصوصا جلوی مردم آخه سوییت خیلی گرونه

زرنگه اصلا به اون نرفتیراست میگه بدون اینکه به هیچکس بگی‌ برو‌ به هیچکس هم اعتماد نکن جای امن برو‌ها ...

آره چهارسال قبل مشاور کنکور تجربی گرفتم یواشکی شروع کردم ب خوندن 

بعد ۴ماه اذیتم کرد از بس دعوا راه انداخت تمرکزم از بین رفت بعد مشاورم شیراز بود آقا

بهم گفت چرا موندی پیشش

برو یجا اجاره کن گفتم از ارث محرومم میکنه سهمم از خونه بابام نمیده گفت ولش کن استعداد دارو و پزشکی آوردن داری خودت بخون بعد کار کن بیشتر ازسهمت درمیاری

گفت پیشش بمونی آخرم سهمتو نمی‌ده عمرتم هدر میره

دارم پله پله ازش فاصله میگیرم اونم هی کرم میریزه مثل همون متلک ک جلو مردم بهم گفت بابت نبات 

آره چهارسال قبل مشاور کنکور تجربی گرفتم یواشکی شروع کردم ب خوندن بعد ۴ماه اذیتم کرد از بس دعوا راه ا ...

اون‌نمیتونه از ارث بابات محرومت کنه ولی تعجب میکنم چرا با شکایت ازش نمیگیری بعدبری؟ 

آره مشخصه حرفو زود میگیری خیلی زرنگی تو این زمینه ناامید نشو

خودت خونه داری؟ اگه بزور اومد چی؟ یه بار زبونتو چنان براش دراز کن ولت میکنه‌مخصوصا جلوی مردم آخه سوی ...

آره گرونه 

ناچار خونم بنایی داره اخراشه دوهفته دیگ تمومه

ن تو روش هربار واستادم نقشه جدیدتر کشید فقط،باید زیرپوستی کار خودمو بکنم انگار اتفاقیه 

میخوام عمدا طرحم بزنم شهر دیگ بگم خودشون منو انداختن اونجا وگرن حالا حالاها اسمم شهرخودمون درنمیاد 

اگ باور کنه خ خوب میشه

اون‌نمیتونه از ارث بابات محرومت کنه ولی تعجب میکنم چرا با شکایت ازش نمیگیری بعدبری؟ آره مشخصه حرفو ز ...

تو شکایت من تنهام بقیه طرف اونن خواهرام و برادرم 

اگ اینکار کنم منو یزید و خودشو مظلوم تاریخ میکنه خیلی یاد داره نقش بازی کنه 

با بقیه بچه ها چطوره؟

اونها همدستشن داداشم قبلا همدست نبود بهش گفت تو مثل انگلیسی تفرقه بنداز حکومت کنی مامانم بردش تو آشپزخونه مخشو شستشو داد بعد داداشم مرید مامانم شده چون کم کم بهش ماشین داد خونه داد ولی ب اونم گفته ازدواج نکن