2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خونگرمم بیرون که میرم با ادما رندوم حرف میزنم بیشترم شونده ام...ببین میخوام اینو بگم

انقدررررررررررررر مشکلات همه زیاد شده که طرف واقعا توان نداره بشینه پا درد و دل بقیه

انقدر گرفتاری دارن مردم .... گرفتاریا عجیب و غریب اصن

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
به دهه ربطی ندارهادم خوب ندیدم منهمه یه جور یه جا میپیچوننت

خوب وبد هس دیگه بستگی داره ب خانواده ای ک توش بزرگ شدی تربیت شدی بستگی ب ایمان وخداترس بودنت وخیلی چیزای دیگه 

من خیلی خونگرمم بیرون که میرم با ادما رندوم حرف میزنم بیشترم شونده ام...ببین میخوام اینو بگمانقدرررر ...

هر دوره ای شکل خودش گرفتاری داشته...اما قدیم تر آدم ها برای هم خوب میخواستن دوستی های الان نمی‌دونم چرا اینجوریه

منم عين تو

هرچي اون مبگه گوش ميدم بعد به من كه ميرسه هيچي!

فقط دوس داره اون راجب علاقه مندي هاش حرف بزنه به علاقه مندي هاي منكه ميرسه ميكه وااااي بسه فلانه

گور باباش من دارم رابطمو كمرنگ ميكنم

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

منم عين توهرچي اون مبگه گوش ميدم بعد به من كه ميرسه هيچي!فقط دوس داره اون راجب علاقه مندي هاش حرف بز ...

حالا باز جای شکرش باقیه اون حرف میزنه رابطه دوستی های من که کلا کات کردن

هر دوره ای شکل خودش گرفتاری داشته...اما قدیم تر آدم ها برای هم خوب میخواستن دوستی های الان نمی‌دونم ...

نه عزیزم به دوست خوب نخوردی پس 

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳