2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردار نیستم ولی نه نداشتم

من چند ناه قبل باردار بودم سقط کردم شدید موهام میریخت و همین چیزایی که گفتم رو داشتم الان باز هم اینطوری شدم تاپیک قبلیمم بخونی میفهمی فعلا دکتر گفته برم ازمایش بدم هفته 

نداشتم و علائم ها برای همه یکی نیست

من چند ناه قبل باردار بودم سقط کردم شدید موهام میریخت و همین چیزایی که گفتم رو داشتم الان باز هم اینطوری شدم تاپیک قبلیمم بخونی میفهمی الان نمیدونم باردارم نیستم 

من چند ناه قبل باردار بودم سقط کردم شدید موهام میریخت و همین چیزایی که گفتم رو داشتم الان باز هم این ...

چند روز مونده به موعودت

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا از وقتی سقط کردم هورمون هام بهم ریختن دو هفته ای یلار پریود میشم منظم نیست بهم خورده

خب یخورده سخت شد من هم ک تخصصی ندارم خیره یه بیبی بزن 

خودت سقط کردی یا سقط شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۹ سالمه شاید بگید خوبه فلانه ولی واقعا خودم از نظر سلامت و روان یکم مشکل دارم فعلاا مادر خوبی نمیشم

من سنم از شما کمتره و باردارم

بنظرم هر موقع حس کردی حال بچه داری رو داری میتونی مسولیت مادر بودن رو به گردن بگیری اقدام کن بهترین کارو کردی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سنم از شما کمتره و باردارمبنظرم هر موقع حس کردی حال بچه داری رو داری میتونی مسولیت مادر بودن رو ب ...

چند سالتونه 

اره گاها به سن نیست من درسته بچه دوس دارم ولی خودم چیزی نمیدونم بخام بهش یاد بدم من با مشکل مواجه میشم به فکر خودکشیم حالا به بچم هم مشکلی داشت چی بگم بگم خودتو بکش خودم روانیم شوهرم بدتره والا 

ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد 

چند سالتونه اره گاها به سن نیست من درسته بچه دوس دارم ولی خودم چیزی نمیدونم بخام بهش یاد بدم من با م ...

زمان به دنیا اومدن نینیم میشم ۱۸

عزیزم سعی کنید مشاوره برید مشکلات زو برطرف کنید تا افسردگی بیشتر نشده

ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40