2777
2789
عنوان

همسر سابق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا دلم سوختخداروشکر که شما ارتباط تون باهاش خوبه

چون واقعا گناه داشتن بعد رفتنش بشدت افسرده شده بودن یکیشون ۲ ساله بوده و کلی زجه میزدن پسشون میزده

تو چقد نازییییحس میکنم خیلی گوگولی هستی ک بچه مادر ژنتیکیشو نمیخاد و تورو میخاد

فدات بشم🥲 چون میدونستم خیلی اذیت شدن بهشون محبت کردم از اول و همیشه گفتم خیلی دوسشون دارم الان اونا منو تو محبت غرق کردن روزی ۵۰ بار میگن دوست داریم عاشقتیم کلی قربون صدقه مامانم میگفت اونا اسیب دیدن تو محبت کن گناه دارن

چقدر ظالم

با همه کاراش و اینکه پشت من ب همه فامیل فحش داده حرف زده و ادامه میده اما ناراحتم ک بلاک میشه میگم گناه داره از اون طرفم حال بچرو بد میکنه نمیدونم چیکار کنم

با همه کاراش و اینکه پشت من ب همه فامیل فحش داده حرف زده و ادامه میده اما ناراحتم ک بلاک میشه میگم گ ...

به نظرم روان بچه مهمتره

اگر بزرگتر بود خب بیشتر متوجه بود و شاید با رفتار مامانش کنار میومد و براش اهمیت کمتری داشت

به نظرم با این شرایط لزومی نداره شما دلت براش بسوزه و بلاک نکنی

من میگم آرامش و روح و روان بچه از هر چیزی مهمتره 

به نظرم روان بچه مهمترهاگر بزرگتر بود خب بیشتر متوجه بود و شاید با رفتار مامانش کنار میومد و براش اه ...

اونروز حتی اون کوچیکه عصبی بود مدام فحش میداد 🤦‍♀️۳ سالشه

دلم نمیومد اما امروز اینکارو کردم الان عذاب وجدان دارم

عذاب وجدان نگیر وقتی حال بچه بد میشه 

تایپک آخرم بخون میفهمی

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم