2777
2789
عنوان

ن قیافه دارم ن بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست
تو این دوره برای مردا همین چیزا مهمه

برای نرها چنین چیزی مهمه و معیارشون سایز سینه‌ست

همون‌طور که سایز مرد هم برای ماده‌های خراب مهمه و با خط‌کش دنبال مرد رویاهاشون می‌گردن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم این چ حرفیه هرکسی زیبایی خودشو داره شمام برا هیکلت برو باشگاه ی مدت روغن خراطین بزن ب سی ن ه ...

روغن خراطین کیست میاره 

اگ کیست داشته باشه ک بزرگترش هم میکنه 

الکی تجویز نکنین. سینه چربیه

یا باید وزن اضاف کنه یا عمل کنه !

تو این دوره برای مردا همین چیزا مهمه

اولا منم مثال نقض زیاد دیدم ثانیا شما باید برای خودت حس خوبی داشته باشی نه اینکه برای مردی که امروز هست فردا نیست خودتو خوشگل کنی

همین رونالدو وقتی جورجینا دید جورجینا بسکه لاغر بود و تو یه کفش فروشی کار میکرد کسی نمیشناختش اینا همونجا ازش خوشش اومد با اینکه صدتا هزارتا خوشگل ترش بود

الان جرجینا مدل شده تو پر شده 

شما باید بفکر سلامتی و حال خوب معنویت باشی زیبایی میاد و میره اعتماد بنفس مهمتره

Oh baby
جورجینا یک نمونه بسیار نادره من صدسال دیگم مثل اون نمیشم

بله من نگفتم همه مردا رونالدو هستن ک

خیلی مردایی هستن گمنام تر ولی با مال و تحصیلات و شعور

شما چون اونا معروف نیستن داستان ازدواجشون نمیدونی به خودت هیت میدی

گفتم رو خودت کار کن اول اعتماد بنفس بعد تحصیلات و هنر همزمان ورزش و روتین پوستی و لیزر (بعد تشخیص دکتر)

Oh baby
حق داری ولی همه هم. مثل هم نیستن گل

بله دقیقا🤍

برای همین میگم کسی که ملاک‌هاش ظاهریه و رنگ و سایز مشخص کرده و بر اساس اون آدم‌ها رو قیمت‌گذاری میکنه همون بهتر که ازدواج نکنه و بره عروسک سفارش بده

اینکه بخاطر جسمت پس زده بشی بدترین توهینه

آدم از تنهایی بپوسه شرف داره تا اینکه با چنین آدمی زندگی کنه

حساسیت روی سلامتی منطقیه اما عیب گذاشتن روی یه عضو سالم نه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.