2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا هدایتش کنه

انشاالله دیگه دارم دیوونه میشم از کاراش مامانم حالش خوب نیست استرس و غصه براش سمه بغض تو گلوم گیر کرده اما نمیشه حتی به حال خودمون گریه کنم 

انشاالله

تاپیک هامو بخون همونا که گفتم خدا گفته...وبسم الله الرحمن الرحیم..... تای اخرو به کارت میاد(سوره نصر رو به یه نفر هدیه کن ناممکن زندگیت ممکن میشه اینو خدا گفته♥️♥️♥️)

دعای سریع الاجابه امام سجاد (ع) نیت کن صدمرتبه بخون تو گوگل هست

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
انشااللهتاپیک هامو بخون همونا که گفتم خدا گفته...وبسم الله الرحمن الرحیم..... تای اخرو به کارت میاد( ...

چشم براش دعا گرفته یه خانومه اصلا حرف زدنش فرق کرده 

💜✅

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

انشااللهتاپیک هامو بخون همونا که گفتم خدا گفته...وبسم الله الرحمن الرحیم..... تای اخرو به کارت میاد( ...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

زیباجان بیام پی وی صحبت کنیم؟ 

دختر هستما سوء تفاهم نشه:/

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

الهی حاجت روا بشین دعاتون کردم

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون