2777
2789

دیونه شدم واقعا دارم میمیرم😭😭😭الان بی دلیللل نشستم گریه میکنم

یکم پیش از عصبانیت کم مونده بود سکته کنم 

صبح خوشحال بودم با اعصابی داغون 

چرا اینجوری اخه کی خوب میشم واقعاااا دلم میخواد مغزمو بکوبم زمینننن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣

باهمه دعوا کردم 

الانم دلم میخواد خودمو بزنمممم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

واقعا خوشبحال مردا

هیشکی درک نمیکنه منوووو چرااا

یه چکاپ برو اول که مشکل هورمونی نداشته باشی

بعدش از دکتر بپرس اگه اجازه داد کپسول گل مغربی مصرف کن

هم روی مود تاثیر میذاره هم درد

عالیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منو چی میگی هم پریودم هم تو خونمون موش گم شده خانواده ام بهم گفتن کشتیمش من نترسم الان فهمیدم دارم از ترس میمیرم 😭خدایا دیشبم خوابم نبرد 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

شدنش یه درده

نشدنش یه درد دیگه

الان یه هفتس منتظرم بریزه و نمیریزه😂 ای لعنت بهت

دیواره‌ی رحم من یجوری خودشو سفت کرده انگار بتن‌ریزی و سیمانش کرد بابا وا بده

همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🤍

منم این شرایطو دارم تو پریودی

دارم دیونه میشم کی خوب میشم