2777
2789

داداش خیلی کوچیکم کلاس چهارم به بدبختی میره مدرسه پنچره کلاسش نرده نداره کیفش رو میندازه پایین خودشم میپره پایین تمام کلاس ها نرده داره با قفل این کلاس نداره بعد که میپره قایم میشه بچه ها میان تو کلاس ناظم مدیر تو دفتر متوجه نمی‌شن درو باز میکنه الفرار یک بار تو کوچه گرفتنش چکار کنیم 

خیلی هم‌کوچیک نیست

شاید تو مدرسه اذیت میشه پیگیر باشید با خودش صحبت کنید مشاور ببرید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه با کی رفیقتره؟ همون ادم ازش بپرسه چرا فرار میکنی. باوملایمت مطمئنس کنین هرچی بگه حمایتس مبونین دعوا درست نمیشه

ببین بچه منم مدرسه دوست نداره امسال لوازم تحریرشو هرچی خودش دوست داشت براش خریدم. کمی هم گرون شد. ولی میارزید. چندین بار گفته مامان خیلی کیف مبکنم سرکلاس خودکارامو میارم بیرون یا با اتود مینویسم. خوراکی های مورد علاقهدشو بذاربن زنگ تفریح بخوره مث ناگت مرغ شامی کباب گوشت فلقلی . یا پول بدین از بوفه چیزی دوی داره بخره. مدرسه که جای جذابی نیس باید فکر کنی ببینی چجوری میتونی یکم اوضاع رو یهتر کنی.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
تو خونه با کی رفیقتره؟ همون ادم ازش بپرسه چرا فرار میکنی. باوملایمت مطمئنس کنین هرچی بگه حمایتس مبون ...

میگه مثل زندان معلم ها عربده میکشن درو قفل 🔒 میشه من دوست ندارم 

میگه مثل زندان معلم ها عربده میکشن درو قفل 🔒 میشه من دوست ندارم

یه چیزای دیگه هم هست. نمیخوام جنایی کنم . ممکنه نفهمیدن درس باشه. یا کل کل انداختن با بچه ها سر این که نمیتونی فرار کنی و الان مزه ش اومده زیر زبونش و عادت کرده .

یه وقتی که آرومه مثلا فردا شب قبل خواب بساط خواب رو نیم ساعت بگ ساعت زودتر آماده کنین. پیشش دراز بکش بهش اطمینان خاطر بده که دوسش داری دوس داری کمکش کنی. غصه میخوری به خاطر ناراحتی و مشکلاتش و هر چی که باشه بین خودتون میمونه تا زمانی که خودس بخواد. فردا مطلقا از فرار و دلایلش حرف نزن . اعصابش خورد میشه اونوقت موفعی که وقت مناسب برا حرف زدن باشه فرار میکنه چون حرعات تکراری شدن.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند