بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا حالا شما رو تگ نکردم واسه همین نمیدونم باید چطور بگم ولی چندین باره تاپيک هام میترکه تا جایی که میدونم ممنون نیست یبار سؤال پرسیدم چطور فمینیست بشم ییار درمورد تجاوز بودم یه اتفاقی که افتاده بود رو گفته بودم ترکوندن میشه لطفا رسیدگی کنین چون واقعا بیخود میترکه
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
سلام من تا حالا شما رو تگ نکردم واسه همین نمیدونم باید چطور بگم ولی چندین باره تاپيک هام میترکه تا جایی که میدونم ممنون نیست یبار سؤال پرسیدم چطور فمینیست بشم ییار درمورد تجاوز بودم یه اتفاقی که افتاده بود رو گفته بودم ترکوندن میشه لطفا رسیدگی کنین چون واقعا بیخود میترکه
سلام من تا حالا شما رو تگ نکردم واسه همین نمیدونم باید چطور بگم ولی چندین باره تاپيک هام میترکه تا ج ...
ممکنه که تاپیکهاتون با گزارش 10 نفر تعلیق میشه ولی در مورد تجاوز چون تاپیک ناخوشایندی هست گزارش بخوره نی نی یار تعلیق میکنه و یا اگر موضوع تاپیک ممنوع نباشه ولی داخل تاپیک بحث و دعوا باشه بازم نی نی یار تعطیل میکنه
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
ممکنه که تاپیکهاتون با گزارش 10 نفر تعلیق میشه ولی در مورد تجاوز چون تاپیک ناخوشایندی هست گزارش بخور ...
آها پس بهتره درموردش نزنم یکی دوبار زده بودم
خودم دعوا کنم یا بقیه دعوا کنن چون من چیزی نگفتم به هیچکس آخه بعضی تاپیک ها هم هست درمورد علاقم به چیزی سریال بازیگر کره ای اونجا هم میان دعوا یا بی احترامی میکنن چیکار کنم🥲
آها پس بهتره درموردش نزنم یکی دوبار زده بودم خودم دعوا کنم یا بقیه دعوا کنن چون من چیزی نگفتم به هیچ ...
کلا درگیری لفظی بین کاربرا باشه تعطیل میشه ولی زمانیکه موضوع تاپیک ممنوع نیست و بحث پیش میاد قفل کنید