2777
2789
عنوان

بچم چندماه اسهاله چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 39 پست
میشه ولی قطع میکنم دوباره همونه

عزیزم ارد سنجد رو هم امتحان کن ما خانوادگی مشکل گوارشی داریم من کولیک و سلیاک دارم داداشم مثل پسر شما بیرون روی شدید انواع و اقسام دکترارو برادرم رفت ولی هیچ کدوم مثل ارد سنجد جواب نداد درمانش واقعا جواب داد برادر من نزدیک به ۴۸ سالشه و ۲۰ سال دنبال درمان بود تا ارد سنجد جواب داد 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خیلی زود شرایط عوض شه و برید خونه خودتون. احتمالا به یک ماده غذایی آلرژی داره. البته امکان ...

به به چه دعای خوبی

۲بار ازمایش داده مدفوع و ادرار عفونتی و انگلی نداشته 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تخم مرغ رو با شکر و کمی وانیل خوب هم بزن بعد کمی شیر و کمی روغن و پودر سنجد اضافه کن و سرخ کن بهش ...

سپاسگزارم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ی ذره سرکه بریز داخل آب بده بخوره

عزیز بچم ۶.۵ سالشه و خیلی لاغر

چقدر اب و جقدر سرکه بریزم

سرکه سیب یا سرکه انگور

عزیز بچم ۶.۵ سالشه و خیلی لاغرچقدر اب و جقدر سرکه بریزمسرکه سیب یا سرکه انگور

دختر منم ۸ سالشه تا اسهال میشه بهش میدم اوکی میشه 

یک قاشق سرکه سیب داخل لیوان آب 

کشک هم یبوست میاره و جمع می‌کنه 

این دوتا عالیه 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

دختر منم ۸ سالشه تا اسهال میشه بهش میدم اوکی میشه یک قاشق سرکه سیب داخل لیوان آب کشک هم یبوست میاره ...

یک قاشق چای خوری

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..