2777
2789
عنوان

بچم چندماه اسهاله چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 39 پست

عزیزم با کته و سیب زمینی ابپز و تخم مرغ اب پز هم درمان نشده 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

چه غذاهایی میخوره؟

غداش عادیه ولی ۶ماهه زندگیم پاشیده 

خونه مردم اواره ایم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با کته و سیب زمینی ابپز و تخم مرغ اب پز هم درمان نشده

میشه ولی قطع میکنم دوباره همونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سلام گلم پودر سنجد آسیاب شده رو براش پنکیک درست کن بهش بده آب رو آتیشه.....بچه خواهرشوهرم ۳ماه اینطو ...

عزیز پودر سنجد میشه بگی چجور پنکیک کنم؟

غداش عادیه ولی ۶ماهه زندگیم پاشیده خونه مردم اواره ایم

ان شاءالله گره از مشکلاتتون باز بشه ...به خاطر این پرسیدم که شاید تو غذاش چیزی هست که بهش حساس شده...مثلا کیک و شیرینی و شکلات زیاد نمیخوره؟ چون اینا باعث اسهال میشن ....

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

تحقیق کنید یک متخصص کودک خوب پیدا کنید. اینطوری طفلک مواد غذایی که می خوره کانل جذب نمیشه. آب بدنش ک ...

ممنون ازتون .خیلی نیاز به دعا داریم. طفلی ها از موقعی ک اواره خونه بقیه شدیم مزاجش بهم ریخت . بچه های طفلی تقصیری ندارن پاسوز میشن

عه پس خودت انجام دادی؟تاثیر نداشت؟آره هم قند میشه هم نبات

قند تو اسهال ممنوعه 

فقط نبات استفاده کن

اره بدم ۲۴ ساعت خوب میشه و باز دوباره همون اش و کاسه

عزیز ۳تا ویتامین سی عیبی ندارهقرص او ار اس خیلی بد طعمه

میتونی هربار نصفشو بدی 

باهم که بندازی بد طعم نمیشه این روشو یه دکتر داخلی برای دخترم که ۵سالش بود تجویز کرد آب رو آتیشه فقط همینو امتحان کن نری همزمان چیزای دیگه هم بهش بدی

من به هرکی گفتم انجام داد وخوب شد یه مدت هم غذای چرب نده بهش سرخ کردنی و بیرونی نخوره ادویه تند نده بهش چیزای سوپر مارکتی و..

میوه هم میتونی سیب و به رو همزمان بندازی تو آب میوه گیری بهش بدی مراقب بهداشتش هم باش

عزیز پودر سنجد میشه بگی چجور پنکیک کنم؟

تخم مرغ رو با شکر و کمی وانیل خوب هم بزن بعد کمی شیر و کمی روغن  و پودر سنجد اضافه کن  و سرخ کن بهش بده .... خودم تا بچه هام اسهال میشن فقط همینو براشون درست میکنم....اصلا ضرر هم نداره فوق العاده مقوی هست..فقط سنجد آسیاب شده بگیر با پوست و هسته آسیاب شده باشه ...

ان شاءالله گره از مشکلاتتون باز بشه ...به خاطر این پرسیدم که شاید تو غذاش چیزی هست که بهش حساس شده.. ...

ممنون از دعای خیرت. چند ماه اومدیم خونه کسی هستیم اینطوری شده.تغذیه اش خیلی بی کیفیت شده

ممنون ازتون .خیلی نیاز به دعا داریم. طفلی ها از موقعی ک اواره خونه بقیه شدیم مزاجش بهم ریخت . بچه ها ...

امیدوارم خیلی زود شرایط عوض شه و برید خونه خودتون. احتمالا به یک ماده غذایی آلرژی داره. البته امکان عفونت یا الودگی انگلی و حتی بیماری گوارشی هم هست. برای همین حتما پیگیر باشید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
میتونی هربار نصفشو بدی باهم که بندازی بد طعم نمیشه این روشو یه دکتر داخلی برای دخترم که ۵سالش بود تج ...

متشکرم 

روزی ۳بار ویتامین سی 

۳بار او ار اس

درسته؟