الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من۱۳/۱۲سالگی عاشق یکی از اقواممون شدم💔🖤😂متاسفانه عشق واقعی بود,که هنوز نتونستم فراموشش کنم💔
کاش من بتونم فراموشش کنم💔
هرجا میرم فکرشم
گاهس سر کلاس ب خودم میام میبینم کل تایم درس دادن معلم فکر اون بودم
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
نمیتونی💔🖤دقیق من اینجوری بودم فک میکردم بزرگتر شم فراموشش میکنم ولی نشد که بشه💔💔
هر بار ک میبینمش از استرس میلرزم ینی
اکثرا ب رفیقم میگم بیا پیشم منو کنترل کن
تو عروسی دیدمش قاب بلند پوشیده بودم نزدیک کله پا شده بودم😂😂
همش میگم الان احساسات نوجوونیه بعدا درس میشه ولی فک نکنم
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
اره💔دقیق حس های تورو تجربه کردم واقعا قابل فراموشی نیست 💔🖤تو سن کم عاشق شدن خیلی بد نمیتونی بگی ب ...
وای اونم خانواده ای ک حساسه سر این چیزا🤦🏽♀️