2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید کسی تجربه داره

63 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من چندروز پیش سونو و آزمایش سلامت دادم سونو خوب بود ولی آزمایشم زده ریسک دکترم میگفت احتمال خیلی کم ممکنه سندروم داون داشته باشه ۱در۸۵۰هست خیلی حالم بده عصر تاحالا بازم برام آزمایش نوشت کسی میدونه این چیه جریانش چیه تورو خدا دعا کنید بچم سالم باشه چندروزپیش با کلی خنده و ذوق جشن تعیین جنسیت گرفتم دلم داره آتیش میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا که میدن بچه سالمه استرس نگیر به خدا توکل کن

برام دعا کن توروخدا دعام کن انشالله سالم باشه هرچی میخواد سر خودم بیاد ولی بچه هام سالم باشن خودم مهم نیستم

الان ۱۴ هفته و ۴ روزمه ممکنه اشتباه شده باشه

بله ممکنه ازمایش سلفری میتونین بدین ک دقیق تره  غربالگری مرحله دوم انجام بدین انشالله ک مشکلی نیست 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

برام دعا کن توروخدا دعام کن انشالله سالم باشه هرچی میخواد سر خودم بیاد ولی بچه هام سالم باشن خودم مه ...

دوقلو هستن؟

چیزی نیس الهی دلت شاد بشه با خبر سلامتی بچه هات

خاهرم انجام داد بهش گفتن مشکوکه بچش سالمه ۱ماهشه الان چندین مورد دیدم

نذر نمک انجام بده

فک کنم آزمایش سلفری هست برام دعا کن خواهرگلم😭

برات ایت الکرسی میخونم انشالله ک مشکلی نیست 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

دوقلو هستن؟چیزی نیس الهی دلت شاد بشه با خبر سلامتی بچه هاتخاهرم انجام داد بهش گفتن مشکوکه بچش سالمه ...

نه یکی هست ولی یه پسر ۷ساله دارم همه جا با ذوق میگه من آبجی دارم انشالله بچم سالم باشه چشم انجام میدم