2777
2789

🔺 من دانشجو ام 

پس انداز چندانی ندارم

هر چی پول تو جیبی بهم میدن بیشتر خرج اتوبوس و گرفتن جزوه و کتاب میشه 

با این وجود من بازم به سختی پس انداز کردم برای تولد دوستم یه تیشرت لانگ خوشگل با جنس خوب براش گرفتم با ذوووق اونم خیلی خوشحال شد.

(دوستم متولد دی تایم دانشگاه)

🔺بعد من تولدم تابستونه تایم دانشگاه نیست نمی‌ تونستم دوستمو بیرون ببینم به دلیل محدودیت وحشت‌ناک خانواده 

دوستم روز تولدم بهم تبریک گفت خوشحال شدم واقعا.

🔺تایم انتخاب واحد حدودا شهریور ماه باید میرفتیم دانشگاه 

دوستم دو روز قبلش این پیامو بهم داد:

دوستم بی مقدمه گفت 

اهل پا بند هستی یا نه؟

منم گفتم تا حالا استفاده نکردم

گفتش استفاده کن قشنگه

منم گفتم باشه 

بعد گفت آفرین استفاده نکنی می زنمتاااا

باز چند ساعت هم صحبت شدیم دوباره حرف پابند زد، گفت برو پابند بگیر خیلی‌ خفنهههه

بعد باز پرسید چه حسی داری دو روز دیگه همو می بینم و این حرفها 

🔺یه جورایی من تو ذهنم بود که احتمالا دوستم کادوی تولد برام پا بند گرفته و از دیوونه بازی هاش هم خنده م گرفته بود هم ذوق کرده بودم.

🔺خلاصه دو روز بعد دوستمو دانشگاه دیدم و هم صحبت شدیم و انتخاب واحد کردیم و رفتیم خونه بعدش.

شبش دوستم پیام داد کادو تولدت آورده بودم یادم رفت بهت بدم 

منم گفتم فدا سرت و اینا

🔺الان نزدیک از دو هفته بیشتر شده داریم میریم دانشگاه 

دوستم امروز داشت وسایل های کیفش رو مرتب میکرد یه پا بند از کیفش در آورد گفت قشنگه نه 

منم گفتم آره قشنگه

بعد گفتم نمی‌خوای کادو تولد منو بدی

دوستم گفت نگرفتم هنوز بگیرم میدم بهت 

( یه حس بدی از دوستم گرفتم چون شهریور بهم گفت کادوتو آوردم یادم رفت بهت بدم،) 

منم بهش گفتم مگه نمیخواستی بهم پابند بدی 

دوستمم گفت نهههه من کی گفتم می‌خوام بهت پا بند بدم 

🔺 خلاصه حس میکنم دوستم برام پابند گرفته ولی برای خودش نگه داشته 

من واقعا این مدلی نیستم که یه کاری برای کسی انجام بدم توقع داشته باشم ازش 

ولی ...

ولی حس بدی ازین رفتار دوستم گرفتم 

سه ماه دیگم تولدشه برنامه داشتم ببرمش کافه و...

اما به خاطر این رفتارش دلخور شدم و حتی اگه بازم بخواد کادو بگیره من دیگه خوشحال نمیشم 

ببخشید طولانی شد

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دوست خری 😐

😭😭

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

تو بیا دوست من شو 😂

دوستیم دیگه 😘♥️

بنظرم خودتو بزن به بیخیالی

اگر واقعا باهاش صمیمی هستی.

سر این ارزش نداره بخوای خودتو درگیرجنگ اعصاب کنی.

تو که محتاج هدیه ی اون نیستی. بزار زمان بگذره و در طی زمان متوجه میشی که واقعا قصدش چی بوده. 

شاید چون گفتی استفاده نمیکنی پشیمون شده که اونو بهت بده، بعدشم شرایطش پیش نیومده که یکی دیگه بخره برات

با خودش باید حرف بزنی، اینجا با اما و اگر و حدس‌های ما هیچی درست نمیشه

شاید واقعا دلیلی داشته باشه

شما هم برای هدیه گرفتن نباید دستتو دراز کنی جلوی کسی

چه دوست چه خانواده هر کی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من بودم ناراحت میشدم بلخرع اون برام ارزش داشته و روز تولدش براش کادو خریدم ولی اون چی یعنی انقد براش ...

راحت میره  آرایشگاه و برای خودش خرج می‌کنه همه چی میگیره مشکل مالی هم نداره ولی متاسفانه من اولویت هیچکس نیستم

بنظرم خودتو بزن به بیخیالیاگر واقعا باهاش صمیمی هستی.سر این ارزش نداره بخوای خودتو درگیرجنگ اعصاب کن ...

منم پی شو نگرفتم خودمو زدم به بی‌خیالی 

فقط می‌خوام دوستمو بشناسم 

منم پی شو نگرفتم خودمو زدم به بی‌خیالی فقط می‌خوام دوستمو بشناسم

خوب کاری میکنی

اره ولش کن اصلا. دانشگاه و درستو بچسب‌ هدیه داد بهتر اگرم نداد ولش کن توام تولدش چیزی بهش نده 

شاید چون گفتی استفاده نمیکنی پشیمون شده که اونو بهت بده، بعدشم شرایطش پیش نیومده که یکی دیگه بخره بر ...

فقط می‌دونم اولویتش نیستم 

چون زیاد بیرون میره و ولخرجی می‌کنه 

چند باری هم پولم دستش مونده نداده منم روم نشد بگم پس بده 

خوب کاری میکنیاره ولش کن اصلا. دانشگاه و درستو بچسب‌ هدیه داد بهتر اگرم نداد ولش کن توام تولدش چیزی ...

باشه 😃