2777
2789
عنوان

به نظر شما حق با کیه

74 بازدید | 14 پست

من معلمم و اومدم برای کلاسم برای هر درس یه همیار انتخاب کردم من این یک هفته ارزشیابی کردم و فهمیدم که کی چطوره و در چه سطحه اسامی رو نوشتم اونایی که سطحشون با توجه به ارزشیابی خیلی خوب بود و قرعه کشی کردم و چند نفر رو برای همیار انتخاب کردم یکی از اولیا اومد به من پیام داد تو به چه حقی دختر منو همیار نکردی ینی تنبله گفتم من قرعه کشی کردم درضمن لفظ تنبل درست نیست بعد اومد همه ی اونایی که همیار کردم رو تحقیر کرد که اینا تنبلن چطور همیار شدن و تو زدی تو ذوق دخترم منم گفتم من خودم میدونم چیکار میکنم نه شما و نه کسی دیگه ای حق دخالت نداره بعدم دانش اموزای منو قضاوت نکنید لطفا منم شواهد دارم برای ارزشیابی تشریف بیار ببین گفت شواهدت به درد خودت میخوره و من نمیزارم دخترم تو کلاس تو بمونه و کی سر کلاس تو ساکته که دختر من باشه و تو حق نداری سرشم داد بزنی 😑اخه دخترش کلاسمو نابود کرد چیکار کنم بشینم تشویقش کنم؟حالا فردا میخاد بیاد دفتر حق با منه یا اون؟

یادش بخیر 

یه دوست تنبل داشتم 

بخاطر خوشگلی همیارش کرد 

اخرشم فهمید اشتباه کرده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان باباها الان خیلی پرتوقعن

اگر واقعا داد زدی که معذرت خواهی کن و بگو بله شما درست میگین من اشتباه کردم قبول دارم. فقط برای اینکه دهنش بسته بشه بزار فکر نکنه تو ادم زورگویی هستی. خیلی سخته میدونم ولی به نفع خودته.

مامان باباها الان خیلی پرتوقعناگر واقعا داد زدی که معذرت خواهی کن و بگو بله شما درست میگین من اشتباه ...

ببینید من تنها کسیم که از تنبیه بدنی استفاده نمیکنه معلم قبلیشون جوری میزدشون که کبود میشدن اینا الان دارن خیلی پر توقع میشن کلاسمو ریخت به هم دخترا گریه کردن خانم ما میخوایم گوش بدیم این نمیزاره خب چه عذر خواهی کنم من 

ببینید من تنها کسیم که از تنبیه بدنی استفاده نمیکنه معلم قبلیشون جوری میزدشون که کبود میشدن اینا الا ...

من میدونم حق باتویه

ولی بخاطر یک دانش اموز خودتو زیر سوال نبر چون بعدش اون میره پیش مدیر و فلان و فلان.

اگر دیدی بازم این وضعیت تکرار شد خب تو بعدش به مدیرتون بگو دراصل قضیه اینه... اون عصبی میاد پیش تو فردا ولی تو با ارامش کارو جلو ببر. توام اگر عصبی بشی به ضرر خودت تموم میشه تهش

من میدونم حق باتویهولی بخاطر یک دانش اموز خودتو زیر سوال نبر چون بعدش اون میره پیش مدیر و فلان و فلا ...

اره میدونم مشکل یچیز دیگه هم هست ااین خانومه خب اصلا ادبو توی حرفاش رعایت نمیکرد اومد تو گروه کلاسی هم حرفای بد زد والدین همه به من پیام دادن که چی شده قضیه چیه دوتا از بچه هارو هم تنبل خطاب میکرد

اره میدونم مشکل یچیز دیگه هم هست ااین خانومه خب اصلا ادبو توی حرفاش رعایت نمیکرد اومد تو گروه کلاسی ...

اره متوجهم چی میگی

دیگه متاسفانه جامعه اینجور ادماروهم داره

شما صبوری کن

قبول کن یه سریا از معلما واقعا کم لطفی میکنن 

یه دختره بود تو کلاس دختر من هر سااال تجدید میشد بعد اون سالی که مادرش نماینده کلاس شد این دخترو ممتازش کرد🙄😑اصلا یه وضعی🤣🤣

الان دیگه ننه ها یاد گرفتن واسه گول زدن معلم نماینده میشن که بچشون به چشم بیاد 😏وجدانن گول اینا رو نخورین بهتون میخندن

قبول کن یه سریا از معلما واقعا کم لطفی میکنن یه دختره بود تو کلاس دختر من هر سااال تجدید میشد بعد او ...

اره واقعا میدونم خودمم شاهد هستم ولی من رو حتی مدیر مدرسه توی گروهم هست انگار دو شیفت کار میکنم از تدریسم فیلم میگیرم از همچی فیلم میگیرم میفرستم گروه که اگر یاد نگرفتن باز نگاه کنن خدا شاهده هیچی کم نزاشتم الان توی مدرسه ای که من هستم منم که از همه ی روش ها ی تدریس نوین استفاده میکنم و اینطور اخرش جوابمو دادن من خودم واقعا دلم نیومد بگم فلانی بشه همیار این درس قرعه کشی کردم که خیالم راحت شه 

اره واقعا میدونم خودمم شاهد هستم ولی من رو حتی مدیر مدرسه توی گروهم هست انگار دو شیفت کار میکنم از ت ...

بلاخره همه جور آدم هست بخوای زیاد بهش فکر کنی اذیت میشی 

ببین من خودم چهارتا بچه دارم سه تاشون درسشون تموم شده و یه دانش آموز تو خونه دارم واسه هر چهارتاشون موقعی که جلسه بود مدرسه میرفتم یه سریاشون خودشیرین بودن تو روی معلم خم و راست میشدن پشتش صفحه میچیدن واسه یه نمره چه ها که نمیکردن اکثرا هم مادرای بچهای تنبل این مدلی بودن.. خیلیاشون سمی هستن من یادمه یه سال یه مادری انقدرر معلمو اذیت کرد که مادرای دیگه رو تحریک میکرد که برن بر علیش شکایت کنن.. زیاد دل نسوزون واسه این جماعت.. بهشون خیلی محکم بگو کسی تو کار من دخالت نکنه 

بلاخره همه جور آدم هست بخوای زیاد بهش فکر کنی اذیت میشی ببین من خودم چهارتا بچه دارم سه تاشون درسشون ...

دقیقا موافقم باهاتون منم بهش گفتم من خودم میدونم چیکار کنم نه شما و نه کسی هم حق دخالت و قضاوت منو و دانش اموزامو نداره