2777
2789
عنوان

تهرانیا دکتر بینی خوب میشناسین 😭

136 بازدید | 17 پست

بیاین دیگه بابا ....

دکتر مقتدر چطوره ؟‌ 

دکتر خودتون هم بگین اگه راضی هستین 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون. مقتدر چی؟

نشنیدم والا حواستو خیلی جمع کن دکترایی که ارزون میگیرن خودشون عمل نمیکنن دستیاراشون عمل می‌کنن 

خیلی مواظب باش این اتفاق خیلی زیاد شده 

حتما ام چک کن که دکتر یا متخصص جراحی پلاستیک باشه یا گوش و حلق بینی

الان کسایی که جراح عمومی ان دارن جراحی بینی میکنن فکر کن کسی که باید بره دل و روده عمل کنه میاد صورت عمل میکنه

خلاصه که حواستو جمع کن 

تو تهران مگه الان دکترا دست به سیاه و سفیدم میزنن؟؟؟

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

نشنیدم والا حواستو خیلی جمع کن دکترایی که ارزون میگیرن خودشون عمل نمیکنن دستیاراشون عمل می‌کنن خیلی ...

باشه ممنون 

مقتدر که متخصص گوش حلق بینیه 

؟؟؟؟

منظورم اینه که خیلی از دکترا تو تهران دیگه کار نمیکنن میسپرن به دانشجو ها که اونا هم تا الان خیلی از ادما رو به کشتن میدن (الکی نمیگم دیدم که میگم) 

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

منم دنبال دکتر خوبم

من دکتر مقتدر. دکتر کریمیان.  دکتر مفرد.  دکتر جهانیان رو انتخاب کردم موندم کدوم بهتره. 

منظورم اینه که خیلی از دکترا تو تهران دیگه کار نمیکنن میسپرن به دانشجو ها که اونا هم تا الان خیلی از ...

دکترای خوب که اینجوری نیستن

من دکتر مقتدر. دکتر کریمیان. دکتر مفرد. دکتر جهانیان رو انتخاب کردم موندم کدوم بهتره.

عزیزم اینا زمین تا آسمون 

کارشون قیمتاشون

مدلی که کار میکنن باهم فرق داره اصلا