2777
2789
عنوان

قشنگ‌ترین خاطره کودکیم اینه که😍😍😍😇😍

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 58 پست
خدا نکنه قشنگم 😘😘با همون کوچولویی ... دوتا بچه رو میچرخوندم😂😂💔😭😭... اصلا نفهمیدم چطور بچه ای ...

دورت بگردم.. الهییی.. چون فرشته ایییی 😘 😘 عزیزمم ازین خاله مهربونا هستی که پایه ی شیطنتن 😂🤗😇😘🍓

@مهربانو_مرضیه‍   باز نشد ریپلای بزنم پیامتو

خدانکنه عشقم😍😘😘

ای نگو یادم میفته که از خودم میپرسم ینی این کارا رو من انجام میدادم... 😂😂

مخصوصا اگه مهمون شهرستانی میخورد طورمون😂😂😂

به هوا اونا....... دیگ بخون چکارا ک انجام نمیدادم😂😂

من باید پسر میشدم... نه مامان... کارای من هیچکدوم به کارای دخترا نمیخوره... 😂😂

تاقصد دارم خاطراتو تاپیک کنم... 😂😂بفهمن دهه شصتیا چجور بودن... که الان اینجورین😎😇😇😇😂😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم فک میکنم و میگم اگ خاطرم اومد یادم نیسخاطره ت هم خیلی باحال بود 😂😂

قربون خندت. 😘😘😘

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

@مهربانو_مرضیه‍ باز نشد ریپلای بزنم پیامتوخدانکنه عشقم😍😘😘ای نگو یادم میفته که از خودم میپرسم ین ...

فدات مهربونم 🩷 عزیزمممم 😅 😂 پس کلا بازی های پسرونه میکردی.. پس کلی خاطرات خوشگل خوشگل داری بگو برااامون 😘😘😇😇🤗🍓

فدات مهربونم 🩷 عزیزمممم 😅 😂 پس کلا بازی های پسرونه میکردی.. پس کلی خاطرات خوشگل خوشگل داری بگو بر ...

حتما صد در صد.. 

😂😂😂ببخشید دیگه.🙈. یه رگ. پسرونه دارمــ. 👀👀

نیست. پسر نداشتیم..😂😂. .  اره اره  . حتما میگم.. 

اولیش بود.. تا ۴۳ ادامه دارم😂😂😂👍 

@عاششششقتم‍ بیا یکم خاطره بازی 😎🙈😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وااای چه حالی پدرت  داشته اون وقت که دستت رو گرفته 😂😂😂😂 

منم یه خاطره از زمان جنگ بگم

من تو یکی از شهر های خوزستان هستم دیگه تقریبا آخرهای جنگ بودش و من کلاس دوم بودم 

اون موقع یه شهرک  خارج از شهر برامون ساخته بودنند و از اونجایی که حملات هوایی به شهرمون خیلی کمتر شده بود برای همین تقریبا همه به شهر برگشته بودیم ولی هم چنان مدرسمون تو همون شهرک برپا بود 

می‌بایست هر روز خودمون با دوستان سوار مینی بوس می‌شدیم و رفت و آمد میکردیم 

یه روز مینی بوس خیلی پر شده بود و من و دوستم نتونستیم سوار بشیم دوستم گفت بیا بریم پولمون رو باهاش کیک بخریم تا جون داشته باشیم پیاده بریم شهر 

حالا فاصله با ماشین تقریبا نیم ساعت بود 🙃

خلاصه داستان ما رفتیم یه کیک و...زدیم بر بدن و پیاده راه افتادیم خدا رحم کرد یه ماشین گذری تو راه ما رو دید و رسوندمون خونه😁 

رسیدن به خانه همان و یه کتک مفصل خوردن همان🤣🤣🤣 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وااای چه حالی پدرت داشته اون وقت که دستت رو گرفته 😂😂😂😂 منم یه خاطره از زمان جنگ بگ ...

اای خدا....پ شیطونیا برا من تنها نبود... 😇😂😂

چقد خاطره اون موقع ها با اون همه بمب و خمپاره قشنگن خداوکیلی.. 

مخصوصا اون بسته هایی که برای جنگ زده ها میفرستادیم😂😂😂

اای خدا....پ شیطونیا برا من تنها نبود... 😇😂😂چقد خاطره اون موقع ها با اون همه بمب و خمپاره قشنگن خ ...

آره اون موقع ها دلها خیلی صاف و ساده تر بود و صمیمیت ها خیلی بیشتر  از الان 🥰

ولی یه چیز بگم من خاطرات بمبارونها رو اصلا دوست ندارم چون شهرمون خیلی موشک  خورد و چند تا از هم کلاسیهام آسمانی شدند 🥺

ان شاءالله هیچ وقت دیگه تکرار نشه🤲

آره اون موقع ها دلها خیلی صاف و ساده تر بود و صمیمیت ها خیلی بیشتر از الان 🥰ولی یه چیز بگم من خاطر ...

اره واقعا خودم بمبارا شهرمون یادمه. پنج ساله بودم. 

یه سنگر تو زیر زمینمون بود.. خیلی ترسناک. بود.. 

ولی هر چی بود بهتر از الانه ک همش خبر خودکشی.. جوونامون  میشنویم😐الهی که خدا خودش هوای همه مظلومامونو داشته باشن🌹🌹🌹

ان شاءالله که خدا کمکمون کنه و به سلامتی این دوران رو بگذرونیم 🤲

الهی آمین ❤️‍🔥❤️‍🔥