2777
2789

ان 😍😍

: «قشنگ‌ترین خاطره کودکیم اینه که...

کوچیک. بودم و پدرم ماشین نفت کش داشت.. 

وقتی میرفت سرویس دیگه یه مدت طولانی نمیدیدمش😇

یه بار اومد..از این سبدای بزرگ مروا باافی داشت.که از بوشهر خریده بود..😍خیلی بزرگ و جادار بود..

لوازم سفرشو از خوراکی تا لباساش توش میزاشت.

و میزاشتش پشت صندلی خودش😇

منو میگی..یه بار اومد و خالیش کرد...ک پرش کنه و برع باز سرکارش...

من دوتا لباس برداشتم و رفتم توی سبد قایم شدم🙈

......

و بابا هم هر چی داشت همینجور گذاشت داخل سبد..😇

دیگه راه افتاد و منم تو سبد....😂😂😂

رفت و رفت رفت..دستش اورد  ک فلاکس چایشو برداره.🙈یهو مچ منو گرفت و فک کرد مارم...😂😂😂

هی میکشید سفت گرفته بود دست منو...که داد زدم دردم اومد😇🙈

بابامو میگی...چنان زد رو ترمز که......از ترس فقط گریه میکردم...💔💔😥😭😭

حالا بابام..میخندید و هی منو میزد..حالا چکارت کنم..حالا چجوری  بع خونه خبر بدم نگردن دنبالت😐

اون زمان تلفن نبود..زمان جنگ...فک کن.😭😭

از ده تا خونه یه خونه تلفن بود😐😭😭..... . 

تا اینکه رسیدیم سمنان یه راهداری بود... با التماس بابام اجازه گرفت یه تلفن  بزنه به خونه همسایه بگه ـاین دختر کله شق  پیش منه😐🙈😇

و بدبختی من شرو شد. . 

منو برد بوشهر.. یه هم سرویسی داشت.. باغ خرما داشت.... 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

منو مجبور کردن برم باا لای نخلا. براشون خرما بچینم.. .. 😭😭😭💔

هی میرفتم. هی میفتادم.. تا بالاخره به کمک. بچه خودش.. یه خوشه چیدیم.. 😂😂😂

جاییزمم.. یه املت خرمای خوش مزه بود😇🍳😭😂😂😂» 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان چه قشنگ یا قایم شدن تو جواد جوادی تو ماشین بابا مژگان افتادم چند سالت بود تو

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

چه وروجک و شیطون بودی😅😍

😂😂😂👍هنوزم هستم😂😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چه قشنگ شبیه قصه بود😄تصورت کردم

قربونت عزیزم 😂😂👍خاطره خوبیه برام.. 😂بالاخره ثبتش کردم😂😂

ای جان چه قشنگ یا قایم شدن تو جواد جوادی تو ماشین بابا مژگان افتادم چند سالت بود تو

. ۴۰ سال کوچکتر از الان..💔💔💔😭😭😭😂😂. 

سه یا چهار سالم بود😂😂😇💔💔