2777
2789

قشنگ بسنجین با جزئیات گفتم بصورت مقایسه هردو صاحبخونه

مورد اول: مسکن: ۵۰ متری ۱۵ سال ساخت که بازسازی شده تمیزه  در یکی از محله های خود تهران . آقای داماد سه قلم تی وی،یخچال ساید، لباسشویی جز اقلام خریداریش بوده بقیش پای عروس .... عروسی هم صفر تا صد هزینه هارو خانواده داماد میدن در یک باغ تالار شیک مهریه عروس خانم ۱۰۰ سکه

مورد دوم: مسکن: ۱۱۰ متری نوساز تمیز در پاکدشت تهران .آقای داماد اقلام یخچال ساید، لباسشویی، ظرفشویی، تی وی، فرشها، و سرویس مبل جز اقلام خریداریش بوده بقیش پای عروس.....عروسی هم بصورت مشترک هرکی هزینه مهمونای خودش رو میده که خب مهمونای داماد کلا ۵۰ نفره و عروس ۲۵۰ نفر... مهریه عروس خانم ۱۴ سکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.