2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد مرغ فروشی بزنه 🥹

257 بازدید | 14 پست

خوبه ؟ سود داره ک ی زندگی رو بچرخونه؟ 

زیادم توی سودش نیستیم فقط میخایم زندگیمونو بچرخونه ی حقوقی ک فعلا روزانه نیازمونو برطرف کنه

فعلا مغازه پیتزایی داریم دردسرش زیاده، توی خیابون اصلی شهرمونیم مرغ فروشی دیگه ایم هست پاخورش خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بستگی داره فروش روزانه اش چندکیلو باشه

کیلو ضربدر ۶ تومن کن

میشه سود

حالا خرج مغازه و شاگرد و اب و برق و اینچیزام اگه داره حستب کنه

اگه زرنگ باشه و بتونه شینسل درست کنه و بده رستوران سودش بیشتره

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

فقط میدونم الان قیمت مرغ رفته بالا کیلیویی ۲۰۰ هزار

ولی زیر نظر اتحادیه ست

خرده فروشی سود آنچنان نداره

مگر بدون استخوان خورد کنند بفرستند برای رستورانها

که الان یه سری شرکتها اون کارم دارند انجام میدند

بسته چندکیلویی فیله یا شینسل جدا جدا میارن برای رستورانها و تهیه غذاها

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
فست فود کفاف نمیده یعنی ؟ اونم تو اصلی

کفاف میده، اما دغدغه و دردسرش زیاده منو همسرم هم بیشتر نیستیم حاضرم قسم بخورم یکساله که ساعت ۱۲ شب سر به بالشت نزاشتیم ادم زندگیش از کیفیت میوفته تازه سود مرغ فروشی ثابته نیاز اولیست یکم همه چیز گرون شه ما میشیم اولویت چندم مردم و کارمون میخوابه زود 🥲همین الان مگس کیش میکنیم 😂اما مرغ نمیمونه چون جای خوبی هستیم، تازه هر روز گرونیه زشته ما منو رو هی هر دوماه یبار تغییر بدیم🥲اما مرغ زیر نظر اتحادیست راحت میشه به قیمت روز داد، اونجور ادو بد نام میشه با اینکه ارزون ترین پیتزارو میدیم

من بودم نمیزاشتم شوهرم شغلشو عوض کنه😔🤣

وقتی توی اون کار خودت باشی و متوجه سختی کار باشی مجبوری 🥲خیلیا دارن شغل مارو اما میدن دست کارگر توی رفاهن به جاییشون بر نمیخوره وقتی حاشیه سودت پایین باشه میمونی چیکار کنی ماهم کیفیتمون خوبه هم قیمتمون بخاطر همین خیلیا مشتریمونن، یذره گرون کنیم همه سروصدا دارن انگار نه انکار خودشون میرن گوشتو مرغو میخرن فقط واسه ما گرونه😑