2777
2789

من شوهرم تازه فوت کرده . هنوز جیگرم داره میسوزه بخاطر مظلومیتش 😭 

من سردفتری اسناد رسمی قبول شدم.  تو یه گروه همه سردفتران هستن تو تلگرام واسه تبادل اطلاعات . من یه سوال پرسیدم یه آقا اومد دایرکت خودشو معرفی کرد فهمیدم از آشناهاست.  سردفتره و فامیل دور تقریبا 

گفت تازه از اکانت شناختم.  تسلیت میگم فوت همسرت و این حرفا منم تشکر کردم . جواب سوالی که تو گروه پرسیده بودم رو داد . بعد انقدررررررررر داره ور میزنه دنبال بهانه است حرف بزنه دلم میخواد روش بالا بیارم مرتیکه اسکل . گفتم جواب سوالم رو گرفتم ممنون و شب بخیر . شماره اش رو فرستاد گفت هر وقت سوال داشتی زنگ بزن بپرس منم دیگه جواب ندادم 

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک مثل سنگ میمونم آنقدر خشک و جدی بودم همیشه از دوران مجردیم حتی خاله هام میگفتن تو مثل مرد میمونی . کسی جرعت نمیکنه از این به بعد هم به من نگاه چپ کنه من از اونا نیستم از ابرو و این مزخرفات بترسم یا خودمو از جامعه حذف کنم و گوشه نشین بشم مبادا کسی بهم حرفی بزنه . سرمو بالا میگیرم همه کارامم میکنم ولی امان از این مردای هول 

🖤

خب چیه مگه تو هم باید یه روزی این تنهایی در بیای دیگه نمیشه که چون شوهرت فوت شده تو هم به پای اون بس ...

من بچه دارم نمیتونم به این چیزا فکر کنم اصلا . باید اونا از آب و گل دربیان . هیچ علاقه ای به ازدواج ندارم تازه میخوام برم سرکار باید تمرکزم رو بذارم برای پیشرفتم . یه روزی هم احتمال ۱ درصد بخوام بهش فکر کنم با مرد متاهل وارد رابطه نمیشم ک 

🖤

خدا رحمت کنه تسلیت میگم.خوب خودتون میگید کلی مرد محترمانه جواب دادن اون یه نفر اینحوری بود.

حالمو بهم زد ببین سرکارش چطوریه . من تو مجازی یه سوال پرسیدم کم مونده بود منو بخوره 

🖤