2777
2789

دلم همبرگر پر پنیر با ژامبون میخواد

پبتزا سوخاری

دیگه دوس ندارم سنتی بخورم

🤢🤮🤮🤮

از طرفی چون ما پیش مامانم هستیم

همش میگه خیلی تو تغذیه خرج میکنین چه خبره خوب مادر من شما سنت بالاس باید سبک بخوری

من دلم همبرگر میخواد

😭😭😭

واسه ۴نفرم بخوام پر ملات فست فود بپزم خیلی درمیاد

فردا میرم تنهایی به خودم حال میدم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما مدت زیادی غذای سنتی خوردی درسته؟

آره 

اصلا دخترم نمیخوره فست فود و

بعدم رستوران گرون درمیاد

دیروز یه ساندویچ خریدم ۴۰۰

خونه ام با مواد خوب برای ۴نفر زیاد میشه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
هفته ای یه بار برو بیرون یه فست فود تپل بخر و دلی از عزا دربیار

واقعا

تنهایی!!!

آره همین کارو میکنم

دخترم که نمیخوره

مامانم براش خوب نیس

شوهرم هم اندازه ۳ نفرمیخوره نبریش صرفه جویی تو هزینه اس😄

منم مامانم فقط غذاهای ایرانی درست میکنه دستپختشم خیلی خوبه ولی واقعا دیگه دلم نمیخواد بخورم. 

منم هردفعه با دوستم میریم بیرون فست فود میخوریم یا من وسایل میگیرم تو خونه برای خودم لازانیا و پیتزا و سالادماکارونی و سیب زمینی ویژه و پاستا و کباب لقمه درست میکنم لذت میبرم از خوردنش واقعا خوشمزن 

منم مامانم فقط غذاهای ایرانی درست میکنه دستپختشم خیلی خوبه ولی واقعا دیگه دلم نمیخواد بخورم. منم هرد ...

آره دلم میخوادهرروز فست فود بخورم

دیگه متنفرم از چلو پلو

واقعاتنهایی!!!آره همین کارو میکنمدخترم که نمیخورهمامانم براش خوب نیسشوهرم هم اندازه ۳ نفرمیخوره نبری ...

فک کردم مجردی😅

بازم اشکال نداره، هر وقتم عذاب وجدان اومد سراغت به این فکر کن که همش ضرره😂

فک کردم مجردی😅بازم اشکال نداره، هر وقتم عذاب وجدان اومد سراغت به این فکر کن که همش ضرره😂

نه راحتم😄