2777
2789
عنوان

با کاشت نمیشه نماز خوند

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست

دیگه چ‌میشه کرد 

نماز واجب تره

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضوع جبیره دیگه چی؟

نمیشه ک همش جبیره بگیری

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

از نظر من خیلی کار بیهوده ایه

هر ماه میخوای این دور باطل رو تا آخر عمر ادامه بدی که چی 

هی بری بکاری و ترمیم آخرش که چی

به هر چیزی که اعتیاد بیاره مدام مشغولش باشی هر چیزی که میخواد باشه حتی همون رژ که اگر نباشه از خونه بیرون نری 

یا مدام درحال تمدیدش باشی هم مخالفم 

غسل هم که نمیشه کرد 

از طرفی اسلام واقعا دین پاکیزگیه به شخصه نمیپسندم کل بدنت رو زیر دوش آب میگیری همه جا آب میرسه الا ناخن ها

یک بار کلا تو زندگیم کاشتم 

عروسی برادرم بود

ماه بعد ریمو کردم 

بلند که میشه بخوره جایی برگرده خیلی دردناکه 

ناخن هم کنده میشه اگر خیلی بلند باشه

الانم که خیلی از کشورها بخاطر ضرری که موادش داره گوشزد کردن ممنوع بشه 

توصیه نمیکنم ولی اگر خیلی درگیرشی یک بار بکار 

خدا کافی ست.

همینکه نماز و خدا رو دوست دارین یعنی فطرتتون پاکه و خدا بهتون نظر محبت داره.
بخاطر لذتهای زودگذر، آخرت و سعادت ابدی خودتون رو خراب نکنین!

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

فک نکنم بشه

نمیشه. قبول نیست.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@مینای_بهاری
@ظهوراو

@خانمحاجآقا
@مستانه۶۹‍ ‍

@ظهور313‍ 

ببینید ما نباید کاری کنیم که مجبور بشیم وضو مون رو جبیره بگیریم 

ولی برای شما ببینید یه ماه برید کاشت کنید و همزمان نماز هم بخونید و بعد یه ماه کاشت نکنید و باهاش نماز بخونید ببینید کدوم بهتره ولی به نظرم خوبه امتحانش کنید 

من این کار رو تایید نمیکنم ولی به نظرم یه مدتی امتحانش کنید بد نیست