2777
2789

سلام من دهم تجربی هستم و قبل این که بیام توی این پایه تابستون رو پیشخوانی و اینا نکردم الانم که اومدم تو تجربی میبینم رقابت خیلی بالاست بقیه رو که میبینم چقدر جلوترن و یکی مشاوره داره و فلان احساس افسردگی میکنم حتی به تغییر رشته به انسانی هم فکر کردم ولی خوب آخرش دیگه به این نتیجه رسیدم که تو تجربی بمونم

پول برای مشاوره و موسسه و اینا ندارم و نهایتش بتونم با مدرسه پیش برم از اون ورم هر کی میاد از برنامه ریزی و مشاور و کنکور و تست اینا میگه بدجوری استرس میدن جوری که حتی امروز زنگ زیست اونقدر فکر درگیر بود که هیچی نفهمیدم و معلمم عصبانی بود چون بقیه مثل بلبل همچی رو بلد بودن منم خنگ بازی در میاوردم

خلاصه که به نظرتون اگه در حد مدرسه خوند و پیش رفت میشه حداقل میشه پیراپزشکی منطقه یک قبول شد؟به نظرتون اگه اونم نشه خوبه برم روانشناسی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انسانی بودم 

وای نمیدونم حس میکنم انسانی اینده نداره  حس میکنم نمیدونم حالا من کنکور دادم 

تلاش کن بیشتر 

و این حس نوئه فکر میکنی عقبی 

بیشتر بچه ها بخصوص دخترا میان میگن ما همه درس راو خوندیم فلان کردیم ازمون دادیم 

دروغه همش یه نگاه انداخت فکر میکنن تمومه

چرا اینقدر دست پایین گرفتی خودتو

ببین در حال حاضر ۶۰ درصد تاثیر معدله چرا تو مدرسه تو این مورد خودتو ثابت نمیکنی ؟

حتی تو بحث تست هم کتابخونه های شهر چقدر کتاب تست ریختن از بچه های سال قبلی میتونی استفاده کنی  ولی هدفتو پایین نگیر من خودم یادمه مثلا امتحان نهایی ریاضی میرفتم داخل گوگل تمارین و فعالبت و .. آموزش میدیدم و واقعا خودمو ثابت کردم تو مدرسه

دهم و انقدر استرس؟؟؟ سخت نگیر باباا

جوجه روآخر پاییز میشمارن .. خدا رو چه دیدی شاید تو اونایی باشی که کم نیاره ازبین بقیه توی این ۳ سال! بعضیا دوازدهم عقب میکشن تو جزوشون نباش

خوشگلم بعضی ادما تو یه سال خوندن نتیجع میگرین 

اگر به این استرست ادامه بدی نه تنها پیشرفت نمیکنی بدترم میشی اروم باش اروم درس بخون هی به خودت بگو اروممم

من سال اخر مشاور داشتم رتبم هزار البته انسانی 

مشاورم نداشته باش تلگرام عضو گروه سیب ترش شو کل نکات مشتوره ای میگن همشو عالی میگن

مگه قرن بوقه یا عصر حجربا گوشی رایگان میتونی فیلم کتاب کمک درسی ببینی

اره ولی بعضیا میگن فیلم آموزشی تنبلت میکنه و اینا 

البته خودم تعریف سایت آلا رو شنیدم زیستشو هم یه جلسشو دیدم