2777
2789

مامانم ۴۹

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم ۴۰ سالگی زنداییم ۲۸ سالگی اینا زودترینها بودن مامانم ۵۳ سالگی

۲۸ وقت یائسگی نیس لابد ی بیماری دیگ بوده

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

معمولا پنجاه سالگی هست 

ولی 36 ساله هم داشتیم

الانم سنش داره میاد پایین چون قدیما شش تا شکم میزاییدن دیرتر یائسه میشدن الان به خاطر اینکه هر ماه تخمک از دست میدن خانما ممکنه زودتر یائسه بشن 

حالا چیز خاصی هم نیست چون هورمون میدن تا پنجاه سالگی که پریود بشی 

اکثرا قبل از ۴۰

بیچاره ها اگ یکی دیر ازدواج کنه تکلیفش چیه

معمولا پنجاه سالگی هست ولی 36 ساله هم داشتیمالانم سنش داره میاد پایین چون قدیما شش تا شکم میزاییدن د ...

میگن داروی هورمونی خوب نیس باعث لختگی خون میشه

همون ۵۰ اینطوراست

مامانم ۴۹ علائمشو داره

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟