2777
2789

اگر یه مدت کوتاهی دور باشه مثل سه ماه

بعد مامانش زنگ بزنه برای خواستگاری باید یقه اشو بگیرم بگم اگه دوستم داشتی چرا سه ماه نبودی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ببین من عاشق یکی بودم مردی پرستار بود 

خل میزد ولی دوسش داشتم

بخاطرش میرفتم اورژانس مینشستم رو صندلی

مثلا جا کثیف پر کثافت و ویروس ولی میرفتم شیرکاکائو با تیتاپ میخریدم و اونجا میخوردم تا بیاد ریختشو ببینم🗿

﴿🩵🐬﴾

رفته دوراشو زده

یا شاید مشکل داشته 

ولی اعتباری نیست

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

مودبانه دلیلش رو بپرس.شاید قانع کننده بود.شاید متوجه شده که بدون شما نمیتونه

به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می‌آوریم.▪ما با شما عالَم را قسمت می‌کنیم.▪️پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزه‌های ما را از ما خواهید گرفت؛▪️هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما. اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.

دلیلش چی بوده که 3 ماه نبوده 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اره ببین من عاشق یکی بودم مردی پرستار بود خل میزد ولی دوسش داشتمبخاطرش میرفتم اورژانس مینشستم رو صند ...

ااخرش چی شد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره ببین من عاشق یکی بودم مردی پرستار بود خل میزد ولی دوسش داشتمبخاطرش میرفتم اورژانس مینشستم رو صند ...

ای جانم😂

تو توی عشق دیوانه بودی و من این طور ادم ها رو خیلی دوست دارم

ای جانم😂تو توی عشق دیوانه بودی و من این طور ادم ها رو خیلی دوست دارم

هعی خدا کاش هم اندازه عشقی که دادم همونقدر تو این دنیا جواب عشق رو میگرفتم

مگه نمیگن هر چیزی تو این دنیا جواب داره

🗿😂

﴿🩵🐬﴾

رفته دوراشو زدهیا شاید مشکل داشته ولی اعتباری نیست

به همین فکر می کنم....

خودش که نمی گه دورامو زدم...

اما هرموقع بحث ازدواج می شد که خووودشم حرفو پیش می کشید می گفت تا اوضاع فلان کارم درست نشه نمی تونم ازدواج کنم

مثلا تو اگه بگی فلان خواستگار رو داری

اگه بدونم بهتر از منه شرایطش می گم برو...

خب این بددده دیگه نههه

مودبانه دلیلش رو بپرس.شاید قانع کننده بود.شاید متوجه شده که بدون شما نمیتونه

شاید دلیل منطقی داشته باشه ولی به نظرت سه ماه یکم زیاد نیست برای این که طرف بفهمه بدون طرف مقابل نمیتونه و سخته؟

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭