2777
2789
عنوان

فرق خوابای ما پسرا با دخترا 😴

299 بازدید | 22 پست

چند تا تاپیک خواب دیدم اینجا خیلی جالب بود ،خوابای واقعی مثلا خرید کردن با فلانی ، رستوران رفتن ، مسافرت رفتن

ولی خوابای ما کلا فرق داره ، چند وقت پیش خواب دیدم از دستام تار در میاد کرد عنکبوتی شدم. یا خواب میبینم تو یه عملیات ام تیر اندازی و درگیریه حسابی. خوابای ما خیلی باحالتره خدایی ، من پول سینما نمیدم خوابام زحمتشو میکشن 🤷🏼‍♂️

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت عقل نداری راحتی

بابا پرررررر مغزززززززز 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

یبار خواب دیدم کلی خشاب ب گردنمه پشت ی تانکم داعشی هام اونورن

ماشاالله 

من از این خوابای جنگی و اکشن زیاد میبینم

چندبار خواب دیدم تو جسم هیتلر بودم

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

من از این خوابای جنگی و اکشن زیاد میبینمچندبار خواب دیدم تو جسم هیتلر بودم

چند تا یه.ود.ی کشتی 😂😂

رگباری کشتم خخخ

تو واقعی ای؟ فوتبالی؟ پی اس باز؟ رئالی؟ 😂😂😂 

تو واقعی ای؟ فوتبالی؟ پی اس باز؟ رئالی؟ 😂😂😂

آرههه چطور 

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍