2777
2789

من از همون اول به طور ژنتیکی اضافه وزن داشتم

اما وقتی به خاطر مشکلی که داشتم شروع به مصرف کورتون کردم وزنم تو یک مدت کوتاه به شدت بالا رفت 

روزی که رفتم رو وزنه و دیدم وزنم رسیده به ۱۲۹ قسم خوردم که نزارم برسه به ۱۳۰ 

الان بالاخره وزنم رسیده به ۱۱۴ و کلی سایز کم کردم 

هنوز خیلی‌ زیاده ولی مهم اینه که تونستم و میخوام ادامه بدم 

آخرین بار کبد چرب گرید ۲ داشتم و چند روز پیش که رفتم سونو فهمیدم دیگه کبد چرب ندارم

و از کسایی که اضافه وزن دارن میخوام نا امید نشن 

من خیلی‌ عذاب کشیدم ، خیلی‌ مسخره شدم و میشم 

متخصص غدد ، متخصص قلب و متخصص زنان به من این جمله ها رو گفتن:

تو لاغر نمیشی 

تو ژنتیکی چاقی 

تو باید اسلیو کنی برو زودتر پرونده باز کن 

تو بخوای لاغر شی باید از گشنگی بمیری 

اما من سالم ترین و تضمینی ترین راه رو میخوام 

آره خیلی‌ برای این حرفا گریه کردم 

خیلی اذیت شدم 

خیلی‌ گفتم نمیشه و راهی نیست 

اما اگر من تا اینجا اومدم حتماً تا آخرش هم میتونم برم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ایشالله وزن کم کردی باید بری پوستتم بکشی عمل کنی که کار تمیز در بیاد

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله وزن کم کردی باید بری پوستتم بکشی عمل کنی که کار تمیز در بیاد

برام مهم سلامتیمه 

من با حرف کسی وزن کم نکردم که بخوام با حرف کسی برم پوست بکشم 

خودم صلاح بدونم انجام میدم 

من حتی ترک های پوستی ای که برام ایجاد شده برام ارزشمندن چون نتیجه زحمت و اراده خودم هستن

واقعا بحث بحث اراده است 👌🏻👍🏻من بخاطر ده کیلو زورم میده رژیم بگیرم😐💔

واقعاً ده کیلو چیزی نیست 

شما الان بدنتون سالمه و این مهمه 

منتها اگر خودتون دوست دارید وزنتون کمتر باشه فقط کافیه شروع کنید 

دیگه من دکترا بهم میگفتن نمیشه 

حتی رژیم اکثر متخصص های تغذیه رو من جواب نمیداد 

واقعاً ده کیلو چیزی نیست شما الان بدنتون سالمه و این مهمه منتها اگر خودتون دوست دارید وزنتون کمتر با ...

اره میدونم ولی متاسفانه با اینکه مجردم س...ه هام بزرگن و ده کیلو تازه کم کردم اولش 95بودن الان 90 اما وزنم الان 70 هست  تا 55الی 60یه چیزی بین ده تا 15 کیلو باید کم کنم به نظرت کم که بشم سایز س...ه هام چند میشه درست میشه خیلی زشته بخدا هرجا میرم ضایعع🥺🚶🏻‍♀️💔 

و مطمئنا لاغر کنم شل و افتاده میشه دیگه نمیدونم چجوری لیفت کنم🤦🏻‍♀️

من چند روزه شروع کردم ولی اصلا انگیزه ندارم 

یک سال هر روز کلی خوراکی می‌خوردم انگار الان خماری پس میدم 

عزیزم یکم در مورد رژیمت میگی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من چند روزه شروع کردم ولی اصلا انگیزه ندارم یک سال هر روز کلی خوراکی می‌خوردم انگار الان خماری پس می ...

من رژیمم با مربی باشگاه هست 

و ورزشم هم با خودشه 

واقعاً هر روز دعا می‌کنم براش عاشقشم که کمکم کرد و بهم انگیزه داد 

تو رژیمم هم به جز قند مصنوعی و فست فود و نان لواش و بربری همه چی هست 

حتی هفته ای چند روز برنج میخورم تو وعده نهار 

ولی خوراکی و قند مصنوعی نمیخورم 

من رژیمم با مربی باشگاه هست و ورزشم هم با خودشه واقعاً هر روز دعا می‌کنم براش عاشقشم که کمکم کرد و ب ...

تو چند وقت اینقدر کم کردی گلم ؟

نان لواش فکر میکردم چاق کننده نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
راستی چجوری لاغر کردی رفتی پیش متخصص تغذیه ؟ اسمش دکترش چی بود؟

نه من رژیمم با مربی باشگاهه

ورزشم هم با خودشه 

و نمیدونی چقدر بهت افتخار میکنم به اینکه در مقابل تمام نه گفتنها ایستادی جنگیدی و فعل خواستن رو عجیب و خواستنی تر از هر موقعی صرف کردی زیبا جانم عزیز جانم دمت عمیقن گرم 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

تو چند وقت اینقدر کم کردی گلم ؟نان لواش فکر میکردم چاق کننده نیست

من خیلی از رژیم ها روم جواب نمیداد و به خاطر آسم هم نمی‌تونستم جمعی با بقیه ورزش کنم و چند ماه سرگردان بودم و خیلی طول کشید تا بتونم ۹ کیلو کم کنم ، تازه اونم دو کیلوش برگشت ، سایز هم خیلی‌ کند کم میکردم و استپ شدم یجورایی

ولی با مربیم آشنا شدم و اون موقع شده بودم ۱۲۱ کیلو یعنی وقتی با این مربی شروع کردم 

و تو سه ماه و نیم حدوداً اومدم رو ۱۱۴ 

سایز هم خیلی‌ خوب کم کردم 

اره میدونم ولی متاسفانه با اینکه مجردم س...ه هام بزرگن و ده کیلو تازه کم کردم اولش 95بودن الان 90 ام ...

منم سینه هام بزرگه و باهاش مشکل دارم

و خب ورزش خیلی‌ تأثیر داره و به همین خاطر اکثر خانوم هایی که بدن سازی و رشته های این چنینی کار میکنن با مرور زمان سینه هاشون خیلی کوچیک میشه و خیلی‌ ها میرن پروتز میکنن

چون سینه بافت چربی داره و آب میشه 

و خب این برای خیلی‌ ها اذیت کننده هست ولی من خیلی‌ هم خوشحالم و خودم دلم میخواد سینه هام کوچیک شه