2777
2789

سلام امیدوارم خوب باشین 

من این روزا سخت ترین شرایطو دارم پشت سر میذارم کولیک دخترم از ۱۸ روزگی شروع شده و تا الان که ۴۵ روزشه ادامه داشته

جدیدا خیلی بدتر شده 

بهش کولیکز پدی لاکت بایو لاکت و ایزی کول دادم 

بهتر شده بود 

تا اینکه یه روز بادمجون خوردم نمیدونستم اینقد نفاخه و حساسیت زاس

دیگه با هیچ چیزی ساکت نمیشه حتی سوار ماشینم میشیم فایده نداره وحشتناک گریه میکنه و کبود میشه  حتی مجبور شدم آب قند بدم بهش ولی هیچ فرقی نکرد 

لطفا کمک کنید اگه راهی بلدید 

دقیقا از ساعت ۷ شب شروع میشه تا ۱۱ 

انواع ماساژارو دادم با روغن زیتون شکمشو ماساژ دادم صدا سشوار ایناهم جواب ندادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بگردم این بچه رو من بزرگسال با سلیاک و کولیک شدید نمیتونم دردو تحمل کنم نوزاد چند روزه چطوری تحمل کنه الهی بمیرم براش

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

بچه منم همینجوری بود تا 3ماه هر دکتری که فکر کنی بردیم همه میگفتن کاری نمیشه. فقط تو ماشین اروم بود یا تو پتو تابش میدادیم. باید تحمل کنی

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
دوباره ببرش دکتر بگو بادمجون خوردی شاید دارو بچه رو عوض کنه....پسر من از ۱۱شب بود تا ۳صبخ فقط با راه ...

گفتم یه دارو دیگه داده best colic

ولی دخترم بیچاره انقد ناله میکنه دلم میخواد بمیرم اون لحظه اون اینجوری گریه نکنه