2777
2789
عنوان

کولیک وحشتناک دخترم لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 31 پست

من فکر میکنم این داروهای لعنتی خودش بدتر بچه رو بی قرار میکنه

پسرای منم دلدرد میگرفتن و گریه میکردن ولی من هرچقدرم بقیه سعی کردن بهم تفهیم کنن کولیک و این داستانارو تو کتم نرفت کار خودمو کردم 

اول اینکه بعد هر وعده غذا دو تا دایمتیکون جویدنی میخوردم بعد اینکه بچه رو بعد غذا خوردنش قشنگ روی ساعت ۲۰ دقیقه رو شونم نگه میداشتم که غذاش بره پایین 

دست هرکی بیکار بود یه سر انگشت روغن زیتون میزدم میگفتم دور ناف بچه رو به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده و پاهای بچه رو ببره سمت شکمش دو ثانیه نگه داره بعد بیاره پایین یا از معده ماساژ بدید مستقیم به سمت ناف خیلی نوازش طور 

انقد مداومت تواین چند تا حرکت ساده مفید بود که بچه اصلا نفهمید کولیک چیه و به همین راحتی قائلش جمع شد ولی ادامه دار باید باشه من تا ۶ ماه تا وقتی بچه به غذه بیفته همین بود کارم واینکه 

صدای سشوار وواین داستانام برای ارامشش تا همون حدود ۶ ماهگی ادامه دادم شکر خدا اوکی شد 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم این داروهای لعنتی خودش بدتر بچه رو بی قرار میکنهپسرای منم دلدرد میگرفتن و گریه میکردن و ...

دکتر به من گفت کولیک بچت خیلی سرکشه 

اگه این دارو ها نبودن تا صبح خواب نداشتیم 

سه ماهگی خوب میشه به امید خدا. صبوری کن. دمکرده رقیق رازیانه با یکم نبات هم آرومش میکنه. توی ننو بخوابونش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اگه ساعت خاص داره که خوبه!پسر من ۲۴ساعتی بود.

باید تایمش بگذره،احتمالا رو ۶۰ روز بهتر میشه

یکم تخم شوید رو بریز آبجوش یکم بمونه،در حد یه نوک قاشق چایخوری آبشو بهش بده ببین خوب میشه یانه

ولی بیشتر نده چون طبعش گرمه خیلی

تجربه من از بچم گریه های وحشتناک حتی پوشک هم سرپا عوض میکردیم،  سه نفری نمیتونستیم نگه داریم 

اولا همش گریه میکرد منم شیر میدادم زیاد شیر میخورد دلدرد میشد گریه میکرد

دوما آلرژی داشت شیر خشکش رو عوض کردیم مخصوص آلرژی (پپتی) بهتر شد

خودمم ۴ ماه روزی دو سه بار شیر میدادم هیچی جز گوشت گوسفند و مرغ و عسل و برنج و سیب زمینی و نمک و روغن نون نمیخوردم. هرچیزی میخوردم بچه تا صبح هلاک میشد از گریه جوری که نفسش میرفت

اگه ساعت خاص داره که خوبه!پسر من ۲۴ساعتی بود.باید تایمش بگذره،احتمالا رو ۶۰ روز بهتر میشهیکم تخم شوی ...

من فک میکنم هیشکی اندازه من سختی نکشیده با این کولیک .ممنون انجام میدم

من فک میکنم هیشکی اندازه من سختی نکشیده با این کولیک .ممنون انجام میدم

انشالله خوب میشه

منم همین فکرو میکردم😂 پسرم شبانه روز یا گریه میکرد یا سینه تو دهنش بود،برای نماز خوندن هم بغلش میکردم.دستشویی هم میبردمش دم در که ببینمش سیاه نشه.

من دایمتیکون میدادم بهش،تا ۳ ماهگی اثر نداشت ولی بعدش تا حدود ۶-۷ماهگی با دایمتیکون خوب بود دیگه

انشالله خوب میشهمنم همین فکرو میکردم😂 پسرم شبانه روز یا گریه میکرد یا سینه تو دهنش بود،برای نماز خو ...

خیلیه تا ۶ ماهگی 

چجوری تحمل کنم 

ینی شدتشم کمتر نمیشه ؟

اخه دلیل این کولیک چیه 😭😭

عزیزم برای من مادرزادی و وراثت بود مادرم خاله ام مادربزرگ خدا بیامرزم درگیر بودن ۴ سال پیش هم انسداد روده داشتم جراحی کردم تورو خدا مراقب کوچولوتون باشید توی گوگل سرچ کنید تمام غذاهارو لیست کنید هر چیزی که نفاخه رو حذف کنید خیلی سخته 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم