2777
2789
عنوان

واقعا خسته شدم از دستش

76 بازدید | 12 پست

همسرم توی همه کارهای ریز ودرشتم دخالت میکنه وبازخواستت میکنه(کلا رفتارش با همه خانوادش اینجوریه درواقع اینجور بزرگ شده) چیکار کنم ک دست برداره حتی توی خصوصی ترین کار شخصیم ک زنونس دخالت میکنه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً تو چه مواردی؟

حتی برا وقتایی ک میخام ارایشگاه یه اصلاح کنم دخالت میکنه میخام یه شال بخرم دخالت میکنه اصلا چیزی ب نام حریم بلدنیست

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

مثلا چجوری بیشتر باز کن قضیه رو

حتی برا وقتایی ک میخام ارایشگاه یه اصلاح کنم دخالت میکنه میخام یه شال بخرم دخالت میکنه اصلا چیزی ب نام حریم بلدنیست

وقتی ازبچگی اینطوری بزرگ شده دیگه درست بشو نیست توسعی کن نامحسوس کاراتو بکن

اره واقعا ازاین ب بعد باید اینطوری کنم جوریم هس ک زود میفهمه اگرم فهمید جنجان ب پا میکنه ک منو ادم حساب نکردی

حتی برا وقتایی ک میخام ارایشگاه یه اصلاح کنم دخالت میکنه میخام یه شال بخرم دخالت میکنه اصلا چیزی ب ن ...

شاید از دوستداشتنه زیادیه 

دوستداره نظر بده

شما نظرش گوش کن ولی کار خودتو کن 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
مثلا چجوری بیشتر باز کن قضیه رو

واست صلوات فرستادم عزیزم(امضات

شاید از دوستداشتنه زیادیه دوستداره نظر بدهشما نظرش گوش کن ولی کار خودتو کن

ن عزیزم اینجور هس ک همه چی باید با اطلاع من باشه وهرکاریم باید توضیح بدی 

مثلا میره مامانشو بازخواست میکنه ک این مبلغ چی خریدی

ن عزیزم اینجور هس ک همه چی باید با اطلاع من باشه وهرکاریم باید توضیح بدی مثلا میره مامانشو بازخواست ...

با یه مشاوره در میون بزار نباید دیگه انقدر از همه چی سردر بیاره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔